refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Cum a aselenizat James Blunt la Cluj-Napoca (poze si recenzie)

Pe 31 octombrie 2014 James Blunt a revenit in Romania cu un concert din cadrul turneului Moon Landing World Tour, ce are ca scop promovarea celui mai nou album al artistului britanic – Moon Landing (2013).

Show-ul a avut loc in ultima seara a festivalului TiMAF – Festivalul International de Muzica si Arta Transilvania si a reprezentat totodata si deschiderea oficiala a noii Sali Polivalente din Cluj Napoca.

James Blunt @ Cluj-48

Eu am ajuns la acest concert alaturi de baietii de la Les Elephants Bizarres, care au cantat in deschidere si alaturi de care am realizat un fotoreportaj pe care va invit sa-l urmariti aici.

Concertul lui James Blunt a inceput la ora 21:00 pe acoduri de pian cu “Face the sun”, piesa care deschide si albumul Moon Landing.

James Blunt @ Cluj-59

Atat artistul britanic, cat si membrii trupei sale au fost imbracati in costume de “astronauti” pentru a pastra tematica albumului si a turneului.

Cu toate astea, doar 6 din cele 21 de piese de pe setlist au fost de pe cel de-al patrulea material al sau, astfel ca cei prezenti s-au putut bucura si de piese celebre precum “You’re beautiful”, “Goodbye my lover”, “Wiseman” sau “Same Mistake”.

James Blunt @ Cluj-63

Printre momentele speciale ale concertului se numara “aselenizarea” (a se citi stage diving-ul) peste spectatori, care l-au purtat pe brate pana in spatele salii, acolo de unde a salutat si publicul de la peluza.

Un alt moment de tinut minte a fost cel in care toti cei prezenti si-au aprins telefoanele la rugamintea lui James, creandu-se astfel o atmosfera “stelara”.

James Blunt @ Cluj-66

Sonorizarea a fost foarte buna si pot confirma ca s-a auzit bine de oriunde pentru ca eu m-am plimbat peste tot pentru a surprinde concertul din cat mai multe unghiuri.

Blunt a fost destul de vorbaret si a facut si cateva glume, fiind auto-ironic legat de faptul ca nu este foarte inalt. Ce-i drept asta m-a surprins si pe mine faptul ca era asa mic de statura. Din videoclipuri parea mai inalt.

James Blunt @ Cluj-78

Per total a fost un concert foarte fain si ma bucur ca am avut ocazia sa-l vad si eu live pe James Blunt. Imi parea rau ca l-am ratat in 2009 la Bucuresti. Sper sa-l mai vedem pe la noi si cu ocazia altor turnee.

Pana atunci, va las cu cateva poze facute de mine:

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.