Penibilitatea GSP nu cunoaste limite

Pentru prestaţia penibilă şi părtinitoare pe care Kovacs a avut-o aseară, Gazeta Sporturilor a decis să-i dea nota 0. Este pentru prima dată în istoria ziarului în care un “central” primeşte un astfel de calificativ, deşi intervalul de notare e între 1 şi 10. – sursa

[divider2]

Sunt de acord ca arbitrul a gresit, dar daca ar fi fost invers situatia, probabil Kovacs ar fi primit nota 4 sau 5. Dar daca marea mandrie nationala a tarii are parte de un arbitraj mai prost (alte echipe au fost cu mult mai dezavantajate de arbitraj, chiar si in meciuri cu steaua), trebuie sa-l punem la zid pe arbitru, sa-i dam nota 0.

penibilitatea GSP

Ce fac “ziaristii” de la GSP este la fel de partinitor precum afirma ei ca a fost  prestatia lui Istvan Kovacs. Am inteles ca este o redactie de stelisti acolo si ca ati fost raniti in orgoliu (sunt convins ca inca mai aveti urmele de la caramida cu care va bateti in piept dupa fiecare victorie ca sunteti stelisti de mici), dar putin obiectivism n-a stricat nimanui.

Intr-un fel ma bucur ca s-a intamplat ce s-a intamplat, pentru ca acum poate inteleg si stelistii ce simt ceilalti suporteri cand echipa lor este furata de arbitru ;).

Pana una alta, va las cu interviul acesta savuros oferit de N’Doye la finalul meciului.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.