Kulturhaus introduce plata cu jetoane

Unul din cele mai populare cluburi bucurestene, Kulturhaus, vine cu o noua metoda de plata. Urmand modelul cluburilor din strainatate, de-acum incolo, vizitatorii isi vor putea plati baturile preferate doar cu jetoane.

Asta inseamna in teorie ca va merge mult  mai repede coada la baruri (nu tre’ sa te mai scormonesti dupa bani, nu tre’ sa mai astepti dupa rest) si ca fiecare petrecaret va consuma cu mai mai mare responsabilitate alcool (fiecare-si cumpara jetoane astfel incat sa ramana si cu bani de intors acasa).

jetoanele kulturhaus

Cei de la Kulturhaus ne asigura ca vor fi suficiente puncte de achizitie a jetoanelor astfel incat sa nu existe cozi foarte mari si ca fiecare client va primi chitanta pentru numarul de jetoane cumparate.

Pretul unui jeton este de 5 lei. Acestea nu sunt returnabile, dar vor putea fi folosite in oricare alta seara, nu doar in seara in care le-au cumparat. Iata care sunt si noile preturi de la bar:

preturile in noul kulturhaus

Noul sistem intra in vigoare din aceasta seara, cand are loc petrecerea de redeschidere a clubului. Pe perioada verii Kulturhaus a fost inchis, iar incepand de azi isi asteapta vizitatorii intr-un decor nou, mult mai colorat.

Din pacate eu n-ajung weekend-ul asta in Kultur, dar weekend-ul viitor cu siguranta voi fi prezent. Chiar sunt curios sa vad cum arata acum si sa vad cat de eficient este noul sistem de plata.

noul kulturhaus - baia noul kulturhaus - canapele noul kulturhaus - ciupercute noul kulturhaus
Foto via metropotam si George Florin Stoica

Mie personal mi se pare o idee buna, dar m-ar interesa insa sa stiu care e parerea voastra despre plata cu jetoanele si cum credeti ca va afecta modul in care va distrati in club.

Astept in special impresii de la cei care au fost in seara asta la deschidere.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.