refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Inca doua saptamani de PORC in Baneasa Shopping City

Pentru cei care n-au aflat inca, produsele PORC by Deliric pot fi cumparate pana pe 12 octombrie de la magazinul PORC din Baneasa Shopping City.

Pana acum, acestea puteau fi comandate doar de pe site-ul porcporc.com. Si cum pe net nu prea poti sa probezi haine sau ochelari, eu zic sa profitati de ocazie si sa dati o raita cat de curand pe-acolo pentru a vedea “pe viu” colectiile PORC.

Lansare PORC-1

Acest lucru este posibil gratie initiativei celor de la Baneasa Shopping City care prin intermediul MOOZA Pop Up Store ofera celor mai creativi antreprenori romani un sprijin binemeritat la inceput de drum.

Acest proiect pe termen lung pune la dispozitia acestora un magazin propriu in Baneasa Shopping City, pe care il vor putea opera timp de o luna.

Lansare PORC-14

Primele trei magazine au fost alese in urma unui concurs online, in care fanii brandurilor si-au votat favoritii. Brandul creat de Toto Eremia (aka Deliric) in 2012 a primit cele mai multe voturi, astfel PORC a avut primul magazin de tipul MOOZA Pop Up Store in Baneasa Shopping City.

La lansarea de acum doua saptamani au venit foarte multi fani care au avut ocazia sa ia parte la un show de break-dance si sa-si faca poze cu Deliric. Bineinteles, au putut cumpara si produse PORC direct din magazin.

Lansare PORC-6

Ma bucur ca Deliric a primit aceasta sansa si sper ca vanzarile produselor sale sa creasca in aceasta perioada si, de ce nu, in curand sa vedem chiar un magazin PORC de sine statator. Pana atunci insa, va invit sa treceti pe la magazinul din Baneasa, care este situat la parter, pe coridorul din dreapta.

Urmatoarele două proiecte care isi vor vinde produsele in magazinul antreprenorilor creativi sunt brandurile de bijuterii Boemo (17 octombrie -16 noiembrie) si Bon Bijou (20 noiembrie – 20 decembrie).

Va las acum cu cateva poze de la lansare:

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.