Urmeaza un weekend agitat

Nu stiu cum s-a nimerit acest weekend, dar parca toate evenimentele au loc in perioada asta. O sa-mi fie greu sa ma impart intre ele, asa ca o sa las o lista aici si pentru voi si poate voi reusiti sa va organizati mai bine.

Vineri – 12 septembrie

Balkanik Festival, Gradina Uranus – Bucuresti – azi e prima zi de festival, iar pe langa balciul urban ce va avea loc intre 12:00 si 23:00 vom avea parte si de trei concerte foarte tari cu Caci Vorba, Mahala Rai Banda si Taraf de Haidouks.

Plai Festival, Timisoara – Un pic mai la vest incepe un alt festival frumos la Muzeul Satului Banatean. Plai se afla la editia a 9-a, iar in prima zi vor urca pe scena Light in Babylon (trupa rezidenta din acest an), Asian Dub Foundation si BaLaKo.

Romanian Music Awards – Brasov – o noua editie de RMA in care se vor da premi, se va canta, vom avea parte de momente speciale care se pare ca anul acesta se vor intinde pe mai bine de 6 ore.

Sambata – 13 septembrie

The Color Run – Bd. Kiseleff – Sute de alergatori vor fi vopsiti cu pudra colorata la cea mai distractiva cursa de 5 km. Startul se da la ora 10:00, iar la final ne asteapta ROA pentru un concert special.

BikeFest, Parcul Izvor – in acelasi timp, in parcul Izvor, impatimitii bicicletelor isi vor arata indemanarea la Pentathlonul pregatit de organizatori. In plus, vor exista expozitii de biciclete, tombole, talcioc si multe alte nebunii. Seara se incheie cu doua concerte: Les Elephants Bizarres si Doru Trascau.

#FanMagenta – Piata Revolutiei – maine seara se lanseaza oficial Telekom in Romania, un urma rebrandingului Cosmote si Romtelecom. Ne asteapta cel mai interactiv show din tara, cu un karaoke colectiv intre Bucuresti – Iasi – Cluj si Berlin. Inna, Smiley, Alex Velea, Loredana, Vunk si multi altii vor aprinde magenta. Se anunta distractiv

Balkanik Festival – in cea de-a doua zi de festival vor urca pe scena Balkan Taksim, Kottarashky and The Rain Dogs si Kiril Djaikovski ft TK Wonder & Ghetto Priest.

Plai Festival – la Timisoara vor urca pe scena mare Light in Babylon, Duquende si Tito Paris.

Duminica, 14 septembrie

Alearga de ziua lui Sorin pentru David – Il sarbatorim pe prietenul Sorin Chineata printr-un cros caritabil in parcul IOR din Bucuresti. Alaturi de noi o sa fie si Ana-Maria Branza, iar toti banii adunati vor merge pentru tratamentul lui David – mai multe detalii aici.

Red Bull Soapbox – Calea 13 septembrie – daca in anii trecuti ne amuzam la Red Bull Flugtag cum zburau oamenii in Dambovita la bordul unor masinarii care mai de care mai dubioase, de data aceasta ne vom amuza la cursa Red Bull Soapbox Race. Cica o sa fie si-un magazin Mega Image pe roti participant, semn ca nici aici nu scapam de ei. Distractia incepe pe la ora 12:00.

BikeFest – Parcul Izvor – Distractia continua la BikeFest si duminica cu SCHWINN CYCLING, cel mai mare maraton de cycling cu WorldClass Romania. Vor fi si alte evenimente, dar n-are rost sa le insir acum. Gasiti programul complet aici.

Balkanik Festival – ultima seara de festival il aduce in premiera pe Shantel in Romania. Alaturi de el, vor mai urca pe scena si Akuiaku si Django Lassi.

Plai Festival – ultima seara de festival de la Timisoara se anunta la fel de interesanta cu un show Subcarpati + Orchestra. In “deschidere” vor fi Light in Babylon si Carminho.

[divider2]

Sunt convins ca sunt si mai multe evenimente weekend-ul acesta, dar eu le-am prezenta aici doar pe cele la care as merge eu. Din pacate la Plai n-am cum sa ajung si anul acesta, asa ca o sa ma impart cat mai bine intre evenimentele din Bucuresti.

Voi ce faceti weekend-ul asta?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

3 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.