Mergeti sa-i sustineti pe copiii participanti la I Wheel for Moinesti Zemes!!

Weekend-ul acesta la Moinesti, jud. Bacau, are loc cea de-a treia editie de MTB Moinesti Zemes, la care participa ciclisti din intreaga tara si de toate varstele.

  • Traseul A va avea 10 Km (dificultate medie) si este destinat categoriei 10 – 13 ani masculin si feminin si categoriei Family. Pentru categoria Family, copiii cu varstele cuprinse intre 10 si 13 ani vor putea participa doar insotiti de unul dintre parinti.
  • Traseul B va avea 35 de km (dificultate medie), fiind deschis tuturor pasionatilor de mountain biking cu varstele cuprinse intre 14 si 40+ ani.
  • Traseul C va avea 70 de km (dificultate medie sporita), acesta fiind deschis numai persoanelor care au implinit 18 ani. De asemenea, traseul va gazdui categoria Elite, din care fac parte concurentii legitimați ai Federatiei Romane de Ciclism.

moinesti -zemes

Zilele trecute am primit pe mail o poveste cu biciclete si bloguri, in care am observat ca si blogul meu are un rol destul de important. Se pare ca anul acesta, organizatorii au decis ca punctele de alimentare sa poarte numele unor bloguri.

Pentru ca si eu sunt la randul meu un biciclist, ma bucur ca si pandutzu.com o sa fie pe acest traseu si le doresc participantilor mult succes la competitie.

Oricat de mult mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo, sa ii incurajez pe concurenti si chiar sa fiu de ajutor la punctul de alimentare, din pacate n-am cum sa ajung pe 21 septembrie la Moinesti.

Dar, daca sunteti din zona, sau chiar va doriti sa luati parte la experienta unei astfel de competitii, va recomand cu mare drag sa mergeti.

I wheel for Moinesti Zemes

P.S. Merci Tara lui Andrei pentru surpriza!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.