KFC Bucket Challenge

Am acceptat provocarea KFC Bucket Challenge si iata ce-a iesit.

KFC prezinta: 1 hot bucket for 1 ice bucket. Adica pentru fiecare galeata de apa cu gheata pe care cineva si-o toarna in cap aici, KFC va dona echivalentul unui Hot Bucket, adica 32 de lei, in contul Asociatiei Pentru Boli Rare din Romania.

Provocarea este  deschisa tuturor celor care doresc sa se implice pe 22 august la restaurantul din KFC din Piata Romana (in timpul orelor de functionare).

Bucket-urile cu gheata vor fi pregatite de KFC, iar intreaga actiune va fi filmata. La final se vor contoriza toate provocarile acceptate si valoarea bucket-urilor va fi transformata in bani, iar cecul va fi inmanat asociatiei.

Cine nu poate ajunge azi la KFC-ul din Piata Romana, poate trimite un filmulet pe pagina KFC in care isi toarna apa cu gheata in cap, iar acesta va fi contorizat in numaratoarea finala.

[divider2]

In acest clip apar: Andrei Basoc, Andra Nicula, Alexandra Blas, Cristian Florea, George Stoica, Roxana Bursuc si Alin Pandaru.

Au fost nominalizati: Cabral, Dan Byron, Adi Hadean, Shurubel (Andrei Lacatus), Cristian Manafu, Adrian Anghel si Cornel Ilie.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.