refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

deadmau5, Ska-P, Queens of the Stone Age si multi altii in ziua 0 la Sziget Festival 2014

Ieri a fost o zi speciala pentru istoria noastra la Sziget Festival. A fost pentru a patrulea an consecutiv cand am fost pe Insula Libertatii pe 12 august.

In 2011 ajungeam pentru prima data aici si ne indragosteam de atmosfera minunata de la Sziget. In 2012 ii vedeam pe The Killers si pe LMFAO, iar anul trecut eram pe picior de plecare, pentru ca ne aflam in ultima zi de festival. Daca totul merge bine, probabil o sa fim si la anul pe 12 august aici.

Sziget Festival 2014 (day 0) -51

Dar sa ne intoarcem la anul acesta si la nebunia din ziua 0. Am inceput ziua mai tarziu decat ne asteptam, dormind un pic peste norma. Ce pot sa zic, eram obositi dupa drum si dupa party-ul din ziua -1 si am profitat de faptul ca n-a fost foarte cald cat sa ne dea corturile afara.

Pentru ca n-aveam chef de foarte multa plimbare, ne-am decis sa lenevim cu berile-n fata pe la diverse tarase de pe insula. Am zis ca meritam sa ne relaxam un pic, mai ales pentru ca stiam ca ne asteapta o seara energica.

Sziget Festival 2014 (day 0) -14

Am inceput cu Ska-P, pe Scena Principala. A fost pentru a treia oara cand am vazut live aceasta trupa spaniola si de fiecare data apreciez modul in care reusesc sa transmita energie catre public.

Nu cred ca era nimeni care sa nu danseze acolo, iar cei care treceau pe langa zona scenei principale nu se puteau abtine sa nu danseze si ei un pic.

Sziget Festival 2014 (day 0) -25

Am facut apoi o scurta pauza si am mers in cortul A38 pentru concertul A Day to Remember. Nu stiam foarte multe despre ei, dar mi-a placut cat am stat la show-ul lor.

Eu m-am dus mai mult sa fac poze, dar a fost foarte dificil sa fac asta din mijlocul mosh-pit-urilor, asa ca la un moment dat am renuntat.

Sziget Festival 2014 (day 0) -38

M-am intors la scena principala pentru finalul concertului Ska-P si pentru ca stiam ca o sa urmeze prima petrecere tematica de anul acesta: Baloon Party.

Mii de baoane colorate si-au luat zborul la ora 19:00 transformand cerul noros intr-unul foarte colorat. In seara asta ne asteapta petrecerea mea preferata: Flag Party.

Sziget Festival 2014 (day 0) -45

Queens of the Stone Age au urmat pe scena, in uralele celor care ii asteptau de multa vreme sa-i vada live. Eu trebuie sa recunosc ca nu stiam piesele lor, dar cu toate astea m-am distrat foarte mult.

Am facut body-surfing cu steagul in mana si am ajuns in mijlocul unui mosh-pit si am fost inconjurat de o mare de roakeri “furiosi” care la un moment dat s-au indreptat spre mine. E cam greu de explicat momentul, dar cred ca simplele vorbe ale unui “coleg de suferinta” sunt suficiente: “Good Luck!”

Sziget Festival 2014 (day 0) -37

Pentru mine momentul mult asteptat al serii a fost show-ul lui deadmau5. A fost a doua oara cand l-am vazut live, prima data fiind la Oxegen in 2011.

Stiam ce poate, asa ca dupa ce-am facut cateva [poze din photo–pit, mi-am luat steagul si m-am pozitionat cat mai in fata posibil. Joel Thomas Zimmerman a venit cu un set foarte bun, ca parte a turneului de promovare al albumului while (1<2) lansat anul acesta.

Sziget Festival 2014 (day 0) -70

Azi incepe oficial festivalul, iar printre trupele pe care vrem sa le vedem live se numara Imagine Dragons, Placebo, Skrillex si Clean Bandit. Nu uitati ca puteti urmari si voi live concertele de la Sziget Festival aici.

Va las acum cu pozele din ziua 0. What you SZI is what you GET!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.