Balkanik Festival 2014

In perioada 12-14 septembrie 2014, la Gradina Uranus din Bucuresti are loc cea de-a patra editie a Balkanik Festival, primul eveniment din Romania dedicat in totalitate muzicii si valorilor din Balcani.

Eu am trecut pragul acestui festival in 2011, atunci cand a avut loc prima editie si mi-a placut foarte mult atmosfera de-acolo. Imi plac ritmurile balcanice si intotdeauna m-au atras trupele care canta astfel de muzica.

Balkanik festival 2014

I-am vazut atunci pe Mahala Rai Banda si pe Baba Zula, in ultima zi de festival. Din pacate n-am reusit sa ajung si la urmatoarele doua editii.

O sa ma revansez insa anul acesta, mai ales ca printre invitatii de anul acesta se numara Shantel & Bukovina Club Orkestar (DE), Kiril Djaikovsky (MK) ft. TK Wonder (US) & Ghetto Priest (UK), Mahala Rai Banda (RO), Django Lassi (DE), Caci Vorba (PL), Kottarashky & The Rain Dogs (BG) si Balkan Taksim (RO).

Daca mai punem la socoteala ca organizatorii ne vor oferi cu aceasta ocazie si primul balnci urban din istoria Bucurestiului. Ne asteapta asadar, un targ de mancaruri traditionale romanesti si balkanice, o zona de leneveala unde se va servi ceai si cafea la nisip precum si un targ de mesteri si handmade.

Abonamentele costa 130 lei pentru cele 3 zile de festival si pot fi cumparate din reteaua Eventim (magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo si reteaua librariilor Carturesti si Humanitas si de pe site-ul eventim.ro),  online de pe balkanikfestival.ro, sau în sistem print at home, de pe easytickets.ro.

[divider2]

Pana atunci va invit sa intrati in atmosfera Balkanik Festival 2014, ascultand postul de radio tematic de pe Deezer.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.