Marchezi si castigi 500.000 lei la Sun Plaza

Astazi este ultima zi in care mai poti sa te inscrii in cursa pentru 500.000 lei in cadrul concursului organizat de Sun Plaza. Saptamana trecuta am fost la evenimentul de deschidere al acestei competitii, dar fiind mai mult pe drumuri saptamana asta n-am apucat sa va scriu si voua despre ea.

Alaturi de noi au fost cativa componenti ai echipei Nationale a Artistilor Fotbalisti din Romania, vechi cunostinte d-ale mele de pe vremea cand mergeam alaturi de Echipa Bloggerilor la patrutaterele organizate de Jandarmeria Romana. I-am felicitat cu ocazia asta pentru titlul de campioni mondiali obtinut luna trecuta la Moscova.

Nationala Artistilor Fotbalisti_Sun Plaza_27 iunie 2014 (1)

Baietii au facut cateva driblinguri si jonglerii, dupa care si-au incercat si ei norocul la poarta special amenajata in Sun Plaza. Ideea este simpla: trebuie sa marchezi cel putin o data din sase incercari in poarta de concurs. Cei care reusiesc asta se califica in finala de pe 5 si 6 iulie, in cadrul careia au sansa sa castige marele premiu.

In finala, cei calificati vor avea la dispozitie tot 6 lovituri, dar de aceasta data panoul portii va avea doua spatii libere prin care sa treaca mingea, unul in coltul superior dreapta si unul in coltul inferior stanga. Cel care reuseste sa inscrie de 6 ori consecutiv, de trei ori in stanga si de trei ori in dreapta, castiga marele premiu de 500.000 lei. Cei care inscriu cinci, patru, trei, doua sau chiar un gol, vor fi de asemenea premiati cu un sistem home cinema, televizoare Smart TV, telefoane Sony Xperia Z zi vouchere valorice.

[divider2]

Asadar, daca aveti timp azi, dati o fuga pana la Sun Plaza pentru a va inscrie in concurs, iar maine si poimaine ne vedem in finala (eu sunt programat pentru duminica). Mult succes!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.