Cu ce-am ramas dupa Bloggers Open – editia a II-a

In timp ce toata lumea era cu ochii pe Wimbledon urmarind performantele Simonei Halep, pe terenurile de la GM Tennis avea loc cea de-a doua editie a turneului amical pentru bloggeri, denumit generic Bloggers Open.

Daca in toamna anului trecut am jucat in sistem eliminatoriu, iata ca de aceasta data organizatorii ne-au dat sansa se de a juca mai multe meciuri, competitia desfasurandu-se in format grupe (in prima zi) + knock out (in ziua a doua).

Bloggers Open 2014

Din pacate insa n-am reusit sa castig niciun meci nici de data aceasta, pierzand toate cele 4 partide disputate in grupa 4 baieti: 0-6 cu Andrei Bogdan, 1-6 cu Claudiu Ciobanu, 1-6 cu Adrian Anghel si 0-6 cu Bobby Voicu. S-a jucat cate un set pe meci, mult mai bine decat data trecuta cand am jucat pe punctaj de tie-break. Sunt fericit insa ca am reusit sa castig si eu doua game-uri si promit ca pana data viitoare o sa incerc sa mai joc pentru a mai capata un pic de experienta.

Am reusit sa pun in practica ce-am invatat la Bloggers Open zilele-astea cat am fost in Anglia. Profitand de multitudinea de terenuri de tenis de-acolo am jucat si eu doua partide impotriva fratelui meu. Pe prima am pierdut-o, scor 6-4, 6-7, 2-6, dar ziua urmatoare am reusit sa-mi iau revansa cu un 6-3, 6-1.

Pandutzu la tenis

E mai distractiv tenisul cand il joci impotriva cuiva care e la acelasi nivel cu tine. Mai gresesti si tu, mai greseste si el, mai o lovitura norocoasa… . Ma gandesc sa mai joc vara asta tenis pentru ca incepe sa-mi placa.

Va invit acum insa sa urmariti acest infografic pentru a intelege cam ce s-a intamplat weekend-ul trecut la Bloggers Open 2014.

[divider2]

Foto: Andrei Zdetovetchi

Sponsori oficiali Bloggers Open 2014GM Tennis,OrangeSamsung K Zoom

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

  1. Clar e mai fain să fie ambii jucători la acelaşi nivel!
    Păi meciul meu cu Auraş cred că a fost cel mai fain dintre câte am jucat, că aşa să joci cu unul bun şi să te bată fără drept de apel nu e chiar grozav :))

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.