Catch a Smile Day – o initiativa excelenta marca Beard Brothers

Pe cei de la Beard Brothers i-am descoperit anul acesta la Electric Castle Festival si pentru ca si eu la randul meu sunt un frate barbos de fel, am zis sa le urmaresc mai departe activitatea de pe pagina lor de Facebook.

“Suntem o fratie a barbosilor cu spirit de initiativa, incercam sa schimbam mentalitati si sa ne facem viata mai faina.” este descrierea lor si din ce-am obervat, fratii barbosi chiar fac lucruri faine.

Beard Brothers

De exemplu, prin campania Beard on! For Edward! au reusit sa stranga peste 3.000 de euro pentru a-l ajuta pe Eduard Tudurache, un baietel de 6 ani, diagnosticat cu Sarcom Ewing, o tumoare osoasa agresiva, sa faca o operatie in Germania. A fost cea de-a treia campanie umanitara in care s-au implicat si sunt convins ca vor mai urma si altele.

Astazi o sa va vorbesc insa de “Catch a Smile Day”, un eveniment care va avea loc pe 7 august 2014 si prin care Beard Brothers isi propun sa scoata la iveala omul bun din noi.

Catch A Smile Day

[divider2]

Te provocam sa faci ceva special, ceva bun pentru cei din jurul tau! Foloseste-ti imaginatia, poti face orice, poti darui o floare cuiva strain sau poti sa cumperi un sandiwch unui om al strazii. Vrem ca in aceea zi sa devii mai bun!

Nu conteaza de unde esti, daca esti barbos sau nu, daca ai tatuaje sau nu, daca esti alb, negru, galben sau maro! Suntem cu totii oameni! Asa ca hai sa ne purtam ca atare!

[divider2]

Va invit sa urmariti filmuletul de promovare al evenimentului care garantez ca o sa va faca sa va simtiti foarte bine.

Asadar, inregistreaza fapta ta si posteaz-o pe pagina de Facebook Beard Brothers,  iar ei promit ca vor face cel mai tare filmulet.

Beard on!

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.