refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Electric Castle Festival 2014: Ziua doi sub semnul ploii

La fel ca anul trecut, in ziua a doua de Electric Castle Festival a plouat. Asta insa nu i-a speriat pe fanii muzicii electronice care au reusit sa doboare recordul de audienta la acest festival.

Nu mai putin de 20.000 de persoane au fost prezente ieri langa Castelul Banffy din Bontida, punctul culminant fiind concertul Thievery Corporation de la Scena Principala care a reusit sa inlature norii, la fel cum au facut-o si cei de la Morcheeba in 2013.

Electric Castle Festival 2014-131

Organizatorii au fost pregatiti si au impartit vizitatorilor mii de pelerine de ploaie, astfel ca toata lumea s-a putut bucura linistita de concerte. De asemenea, a fost rezolvata si mica problema cu transportul din prima seara, astfel ca petrecaretii s-au putut intoarce destul de repede spre Cluj.

Mi-a placut de asemenea si faptul ca in camping au fost instalati niste stalpi mobili de lumina, care ne-au usurat accesul si-am putut ocoli micile balti formate in urma ploii. Din fericire nu e nevoie inca de cisme de cauciuc :D.

Electric Castle Festival 2014-148

Primele concerte de pe Main Stage n-au avut insa foarte multe persoane in public din pricina ploii, multi “castelectrici” adapostindu-se fie in corturi, fie pe la terasele din festival sau din Bontida.

Artistii in schimb si-au facut treaba ca si cum totul ar fi fost normal, iar primii pe care i-am vazut la treaba au fost The Correspondents.

Electric Castle Festival 2014-123

Votati ca fiind una din cele mai bune trupe la Glastonbury 2010, cei doi baieti din Londra au facut un show interesant si la Electric Castle.

Imi place cum reusesc sa combine muzica electronica cu electro-swing-ul. Va recomand sa-i ascultati pe Deezer si daca aveti ocazia sa-i vedeti live, nu-i ratati.

Electric Castle Festival 2014-132

Concertul Freestylers a inceput pe o ploaie torentiala, probabil pentru a pastra tematica noului lor album, “The Coming Storm”. Din fericire pentru noi s-a incheiat cu un curcubeu superb deasupra Castelului Electric.

MC SirReal a declarat inaintea concertului ca ii place atmosfera de la Electric Castle, el la randul sau fiind un “om al festivalurilor”. Britanicii au venit inca din prima zi si cred ca o sa revina si azi prin public.

Electric Castle Festival 2014-160

La conferinta de presa dinaintea concertului Thievery Corporation am avut ocazia sa schimbam cateva vorbe cu Rob Garza, unul din fondatorii trupei. Am discutat despre influentele lor si cum reusesc sa “fure” din multe stiluri pentru a oferi o experienta unica de fiecare data cand urca pe scena.

Observand ca stilul pieselor din prima seara a fost mai alert, mai spre drum and bass, acestia si-au adaptat setlistul, astfel ca si concertul de aseara a avut si el multe piese de zbantuiala.

Electric Castle Festival 2014-168

Chiar daca n-au cantat piesele mele preferate “State of the Union” si “Until the Morning”, mi-a placut foarte mult show-ul lor, care a depasit 2 ore, fiind momentan cel mai lung concert de la Electric Castle de pe Scena Principala.

La final am avut parte si de un moment inedit, si anume o cerere in casatorie pe scena sub privirile a peste 10.000 de oameni. Din ce-am vazut se pare ca domnisoara a zis DA asa ca e posibil ca anul viitor sa vedem si-o mireasa pe scena.

Electric Castle Festival 2014-174

Distractia a continuat la scena principala cu Foreign Beggars si DJ EZ care au reusit sa tina in priza mii de castelectrici pana dimineata. Eu m-am plimbat cam peste tot si m-am distrat fain la The Mill cu Maribou State si la The Stables la Silent Party.

Iata ca primele doua nume de pe afisul Electric Castle Festival au cantat deja si ne aflam abia la jumatatea festivalului. Ramane de vazut cat de multa lume o sa vina azi si maine si daca recordurile de audienta vor fi depasite zilele-astea.

[divider2]

In seara asta incepem cu CTC pe Scena Principala, urmati de Silent Strike, Grimus, headliner-ul Bonobo, Shiver, DJ Fresh si Pop Killers.

Va las acum cu poze din ziua 2 de la Electric Castle Festival 2014. Enjoy!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.