refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Electric Castle Festival 2014 – ziua 3 (foto)

Asa cum era de asteptat, weekend-ul a adus si mai multa lume la Bontida la cea de-a doua editie Electric Castle Festival. 22.000 de oameni au fost prezenti sambata seara pe teritoriul festivalului.

Chiar daca a fost destul de aglomerat, lumea a parut ca se simte bine, mai ales in timpul show-ului facut de Shiver, imediat dupa miezul noptii.

shiver4

Capul de afis a fost britanicul Bonobo care s-a aratat incantat de publicul de la Electric Castle Festival spunand ca “sunteti cel mai tare public in fata caruia a cantat anul acesta”. Sa speram ca o sa-si mentina aceasta parere si la finalul anului.

Cel mai mult mi-a placut insa spectacolul facut de Shiver care s-a transformat in cel mai mare Disco Modern realizat vreodata: artificii, confetti, lumini, lasere, beat-uri si un mix de piese bine alese care ne-au facut un pic sa ne para rau ca n-a durat pana dimineata.

Electric Castle Festival 2014-206

Nu pot spune ca DJ Fresh a reusit sa se ridice la acelasi nivel, dar a fost fain si set-ul lui. Oricum lumea a fost impartita fie la Dance Garden, fie la The Mill, The Stables sau la scena Reggae – The Wall.

Chiar daca a fost un pic mai frig ca in serile precedente, castelectricii au compensat cu gradele din shot-urile Tatratea sau cocktail-urile cu Absolut.

Electric Castle Festival 2014-199 Electric Castle Festival 2014-196  Electric Castle Festival 2014-230

Eu mi-am inceput ziua cu un tur al Castelului Banffy, in care am aflat mai multe informatii despre procesul de restaurare al acestuia. Am vazut cateva poze cu Castelul inainte sa fie distrus fie de nemti, fie de rusi sau chiar de localnici.

Arata superb si sper sa fie restaurat cat mai repede. Procesul a inceput inca din 2001, dar in lipsa fondurilor, lucrurile se misca destul de greu.

Electric Castle Festival 2014-178

Daca printr-o minune s-a face rost de 7 milioane de euro, Castelul ar putea fi restaurat complet in aproximativ 3 ani. Ajuta intr-o oarecare masura si organizarea Electric Castle Festival aici pentru ca o parte din incasarile festivalului sunt donate pentru restaurarea castelului.

O sa va povestesc insa mai multe despre castel intr-o postare diferita. Sa ne intoarcem acum la distractia de la festival.

Electric Castle Festival 2014-184

Scena Principala a fost “deschisa” sambata de CTC. DOC, Deliric si Vlad Dobrescu au adunat foarte multi oameni in fata scenei. Lumea astepta cu mare nerabdare reintoarecerea lor la Castel, iar baietii nu le-au inselat asteptarile.

In timpul set-ului lui Silent Strike insa lumea s-a mai rasfirat un pic, probabil pentru a-si incarca bateriile pentru cea ce avea sa urmeze.

Electric Castle Festival 2014-236

M-am bucurat sa-i revad pe Grimus dupa ce i-am mai vazut anul acesta in Colectiv la concertul de lansare al noului lor album – Emergence.

Au prezentat evident mai multe piese de pe acest album, care au animat castelectricii in asteptarea lui Bonobo.

Electric Castle Festival 2014-267

Spatiul din fata Scenei Principale a fost la fel de plin ca si in primele doua seri si la concertul lui Bonobo. Britanicul a venit insotit de frumoasa cantareata Szjerdene. Acesta ne-a prezentat un show complet, cu piese in special de pe cel mai recent album al sau – The North Borders.

Cu ocazia acestui concert am vazut si primul steag strain de la acest festival, lucru care nu poate decat sa ma bucure. Big up pentru baiatul din Mexic.

Electric Castle Festival 2014-253

Printre hilight-urile zilei a treia de Electric Castle s-au numarat si competitiile de skateboarding, precum si sarituri cu bicicletele – Dirt on Fire.

Unii dintre cei mai buni rideri din Germania, Spania, Suedia si Ungaria au demonstrat trick-uri in premiera in tara noastra.

dirt on fire

Astazi din pacate se incheie Electric Castle Festival, dar din fericire se anunta o noua noapte de neuitat. Incepem usor cu Notes & Ties Orchestra, pata de culoare a festivalului, urmand ca Suie Paparude sa dea startul distractiei in ultima seara. Kraak & Smaak, Gramatik si Dub FX vor face si ei cu siguranta show pe Scena Principala.

Va lasa insa pana atunci cu poze din ziua 3 de la Electric Castle Festival.

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.