Trei despre Campionatul Mondial de Fotbal 2014

Au mai ramas doua saptamani pana la inceperea Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, iar toti microbistii asteapta acest lucru cu sufletul la gura. Va reusi Spania sa-si pastreze titlul, oare Brazilia va cuceri pentru a 6 oara trofeul sau Anglia se va incorona regina lumii ?

Se anunta o editie interesanta si personal astept cu nerabdare sa inceapa nebunia. Brandurile nu stau degeaba si pregatesc promotii si produse speciale cu ocazia acestui eveniment.

World Cup 2014

Cei de la Lidl Romania au lansat o gama oficiala de produse cu licenta pentru Cupa Mondiala FIFA 2014 din Brazilia si au adus in magazine o gama cuprinzatoare de produse dedicata tarilor participante, care include imbracaminte, incaltaminte, pungi si Fan-accesorii pentru fiecare grup tinta (barbati, femei si copii). Chiar daca nu s-a calificat si tara noasta, exista o gama variata de produse si cu Romania.

Preturile sunt chiar bune (de la 25 lei un tricou), dar trebuie sa va grabiti pentru ca stocul este limitat.

Sony BRAVIA W9

Campionatul Mondial de Fotbal va fi primul filmat cu tehnologia 4K, iar cu acesta ocazie cei de la Sony au lansat televizoarele oficiale ale Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014, avand functii speciale destinate pasionatilor de fotbal si competitii sportive.

Televizoarele bazate pe noul design Wedge, cu profil piramidal si centru de greutate coborat, sunt prevazute cu stativ mai putin voluminos ce permite  amplasarea pe mese inguste sau lipit de perete, chiar daca ecranul are o diagonala generoasa. Totodata, noul design ofera mai mult spatiu pentru cele doua boxe cu design tubular si tehnologie Magnetic Fluid Speaker, capacitatea crescuta a incintelor permitand obtinerea de sunet puternic, cu bas, fara distorsiuni.

Sony BRAVIA X9

Noile televizoare dispun de modul “Live Football” care te transpune chiar in mijlocul terenului de joc, optimizand imaginea si sunetul pentru o experienta autentica de stadion, in care poti vedea nuantele distincte de verde ale gazonului, schemele de joc si poti auzi aproape real vuietul multimii. Noua interfata integreaza si cele mai noi stiri despre Campionatul Mondial de Fotbal.

Totodata, functia Social Viewing ofera o experienta interactiva, oferind acces live la mesajele prietenilor postate pe Twitter despre meciul sau competitia sportiva urmarita; cu ajutorul camerei si al microfonului incorporate poti purta conversatii prin Skype in timp ce te uiti la televizor, astfel incat poti comenta live cu prietenii cele mai importante faze de meci. Tehnologia unica de la Sony care anuleaza ecoul mentine conversatia clara pentru toata lumea, in timp ce transmisia continua fara intreruperi.

Sony extinde astfel seria de televizoare 4K cu noi modele cu diagonale incepand cu 49 de inci si pana la modelul de top de 85 de inci. De asemenea, gama Full HD a fost extinsa cu modele cu diagonale de la 32 la 65 de inci. In total, gama de televizoare BRAVIA 2014 numara 27 de modele, cu 30% mai mult decat portofoliul de anul trecut.

[divider2]

Nici cei de la Pepsi nu se lasa mai prejos si ne introduc in cultura braziliana cu noul sortiment editie speciala Pepsi Ginga. Acesta aduce in Romania atmosfera de carnaval, continuand seria experientelor braziliene deschisa odata cu lansarea platformei globale Pepsi Footbal si a videoclipului interactiv filmat pe strazile din Rio de Janeiro despre care v-am povestit aici.

Bonus, anul acesta avem parte si de doze de colectie cu chipurile jucatorilor participanti la Campionatul Mondial. Fanii din Romania ii vor regasi pe Lionel Messi,  David Luiz, Robin van Persie si pe Sergio Ramos.

Voi cum va pregatiti de Campionatul Mondial de Fotbal?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.