Fa-ti un #selfie si poti aparea in noul videoclip Grimus

Zielele-astea e mare nebunie cu premiera filmului #selfie, un nou produs MediaPro Pictures care dupa trailer se anunta destul de amuant.

Pentru ca baietii de la Grimus au si ei o piesa pe coloana sonora a acestui film, s-au gandit la o metoda inedita de a realiza videoclipul acestuia.

#grimus #selfie

Daca vrei sa apari in clip, daca simti prin toti porii ca faci parte din generatia Do It Yourself, daca tocmai ai pus un status pe facebook, fa un altfel de selfie: nu in oglinda, ci intr-un clip!

Grimus cauta cele mai tari momente din viata ta, mai ales daca esti ”in love with life” si simti ca o sa ”rule the world”. Materialul video trimis de tine trebuie sa reflecte un moment important, special, deosebit si drag pentru tine. Fie ca este vorba despre castigarea unui maraton, o recrutare la NASA, participarea la un protest, o victorie personala, un gest nebunesc, un act de curaj sau primirea unei medalii – cele mai spectaculoase momente vor fi rasplatite.

Premiul special pentru cel mai tare clip trimis este in valoare de 500 €, iar urmatoarele 5 cele mai apreciate primesc fiecare cate o invitatie dubla la filmul #selfie, care va aparea pe marile ecrane incepand cu 9 mai. Participantii selectionati vor fi creditati la finalul videoclipului. Trimite un videoclip (amator, preluat personal cu orice tip de smartphone sau aparat foto/camera), cu o durata cuprinsa intre 5 si 15 minute, pana la data de 10 mai 2014, la adresa studio@zazufilm.com
.

Grabiti-va asadar, pentru ca mai sunt doar doua zile!

P.S. Nu uitati ca puteti asculta noul album Grimus – Emergence pe Deezer.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.