Cum mi-am recuperat bicicleta “uitata” la mare

Weekend-ul trecut am plecat cu o mare gasca spre Costinesti pentru a ajuta la decorarea Casei Lipton. A fost o experienta foarte misto despre care v-am povestit aici.

In acest articol vreau sa va povestesc insa de o intamplare tragi-comica ce a avut ca subiect principal bicicleta mea, care se dovedeste a fi foarte norocoasa.

Street Delivery 2011 01

Pentru ca am plecat la mare cu un autocar destul de mare, m-am gandit ca ar fi o idee chiar buna sa imi iau si bicicleta cu mine. Pe langa faptul ca ma scutea de un drum cu taxi-ul sau RATB-ul de-acasa pana la locul de plecare, aveam sansa sa ma plimb un pic cu bicla si pe litoral.

Zis si facut, mai ales ca am fost asigurat dinainte ca e loc destul in cala autobuzului. Am ajuns la mare linistiti, ne-am cazat, am despachetat, ne-am balacit in apa, am decorat casa, ne-am distrat, etc. etc.

Din pacate n-am mai avut timp si de plimbare cu bicicleta asa ca n-am avut motiv sa ma duc sa o scot din cala autocarului. Eu stiam ca e in siguranta acolo… asta pana cand am ajuns in Bucuresti.

Initial am crezut ca e o gluma cand nea soferul mi-a spus ca bicla mea a ramas la Costinesti pentru ca el o scosese din cala inca de sambata de cand am ajuns si o sprijinise de un gard, acolo unde a parcat. Dupa cateva momente de panica in care inca mai speram ca totul sa fie o gluma, am hotarat sa dam un telefon la cazare si sa aflam daca a vazut careva bicicleta mea.

Din fericire, se pare ca prin Costinesti nu se fura biciclete, astfel ca dupa doua zile de stat afara nelegata, nu disparuse de-acolo. M-am mai linistit si m-am consolat cu gandul ca o s-o recuperez peste 3 saptamani cand o sa ma intorc acolo. Am si scris pe Facebook ca bicicletei mele i-a placut atat de mult in Casa Lipton incat a decis sa mai ramana.

sophie pe lac

Partea buna este ca la scurt timp m-au contactat cei de la TNT Express Romania pentru a-mi face o #livrarespeciala aducand-o inapoi in Bucuresti.

Am dat cateva telefoane, am aflat adresa exacta a locului unde se afla bicla, le-am transmis mai departe, iar miercuri la pranz am avut surpriza de a ma reintalni cu ea. Era impachetata bine, pentru ca asa e normal atunci cand vine vorba de o #livrarespeciala, asa ca m-am simtit ca intr-o dimineata de Craciun cand m-am apucat s-o despachetez.

Avand in vedere ca sunt in plina pregatire pentru Triatlonul din septembrie, ma bucur foarte mult ca am recuperat-o atat de repede pentru ca 3 saptamani de pauza de bicicleta ar fi contat destul de mult. Cei de la TNT Express s-au miscat chiar repede si chiar vreau sa le multumesc si oficial pentru promptitudine.

Cei care ma citesc de mai multa vreme, probabil stiu ca aceasta nu este prima experienta tragi-comica cu bicicleta mea. Acum 4 ani, in parcarea de la Rin Grand Hotel, mi-a fost furat anti-furtul. Da, suna ciudat, dar aveti intreaga poveste aici.

[divider2]

Se pare ca sunt destul de norocos daca nici atunci si nici acum nu mi-a disparut bicicleta :)) Note to self: data viitoare cand pleci cu bicla la mare, ai grija sa o iei si inapoi.

Voi ce intamplari tragi-comice aveti cu bicicletele voastre?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.