Maine incepe sezonul 4 din Urzeala Tronurilor. Iata cum e primul episod

Unul din cele mai asteptate seriale ale acestei primaveri, Urzeala Tronurilor, incepe sezonul al patrulea maine. Premiera are loc in aceasta seara in SUA, adica pe la 4 dimineata maine, pe Ora Romaniei.

O sa fie disponibil si in Romania la cateva ore dupa premiera din SUA pe HBO GO, fara abonament, iar pe HBO, va fi difuzat luni seara, de la ora 22:00, la fel cum se va intampla si cu celelalte 9 episoade din acest sezon.

Urzeala Tronurilor - S4

Din trailere, ne asteapta un sezon interesant si sper eu fara momente de genul “The Red Wedding”. Trebuie sa recunosc faptul ca inca n-am citit cartile pentru ca sincer imi doresc sa urmaresc acest serial fara sa stiu exact ce-o sa se intample mai departe. Imi plac momentele neasteptate si ma face astfel curios sa urmaresc fiecare episod in parte.

Ii apreciez pe cei care au citit pana acum cartile si care n-au dat spoilere legate de actiunea din film. Eu am vazut deja primul episod din sezonul 4 si-o sa va povestesc in cele ce urmeaza cum a fost…

No spoilers

Saaaau… nu. Pentru ca nici mie nu-mi place sa-mi strice cineva placerea de a urmari serialul. O sa zic doar cateva observatii, care n-au neaparat legatura cu actiunea din primul episod.

[divider2]

– lui Jaimie ii sta mai bine cu barba decat fara barba;

– au schimbat actorul care-l joaca pe Dario Naharis – parca imi placea mai mult de Ed Skrein decat de Michiel Huisman;

– Arya Stark e mai badass ca niciodata;

– Dragonii din Game of Thrones sunt mult mai misto realizati decat Smaug din The Hobbit.

[divider2]

Sunt convins ca o sa va placa si voua. Eu cu siguranta o sa-l mai vad o data si maine. Oricum am revazut sezonul 3 in 3 zile inainte de avanpremiera de vineri  pentru a fi iar “la zi” cu actiunea. Asta fac in fiecare an inainte de urmatorul sezon.

Partea proasta atunci cand vezi primul episod in avanpremiera e ca trebuie sa astepti mai mult decat ceilalti pentru episodul 2 :)).

Asadar, va invit maine sa urmariti premiera noului sezon din Urzeala Tronurilor, fie pe HBO Go dimineata, fie direct pe HBO de la ora 22:00, pentru a comenta impreuna primul episod.

Update:

Se pare ca primul episod din sezonul 4 e disponibil si pe Youtube. Vizionare placuta

Valar Morghulis!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.