De-acum aveti Deezer gratis nelimitat pe web si pe tableta

De-acum chiar nu veti mai avea motive sa nu aveti cont de Deezer. Incepand de azi aveti acces nelimitat la cele 30 de milioane de piese, fara sa platiti niciun ban in plus.

Ba mai mult, tot azi au fost lansate cateva functii noi si pentru aplicatiile de telefonie mobila, astfel ca, pentru prima data de cand s-a lansat Deezer, toti utilizatorii pot accesa piesele favorite de pe telefonul mobil. Pana acum, aceasta functie era disponibila doar abonatilor Premium si Premium+.

Da frau liber muzicii

Cele doua functii sunt FLOW si Playlist Radio. Prima dintre ele iti apare inca din meniul “De ascultat” si iti face un post de radio personalizat bazat pe piesele tale preferate si pe ce melodii ai mai ascultat in trecut.

Playlist radio iti transforma orice playlist intr-un post de radio care vine in plus cu recomandari din partea editorilor Deezer (adica si de la mine :D). Asa ca daca ai un playlist de alergare sau de relaxare, mai venim si noi cu piese care credem ca se potrivesc.

Si daca tot vorbim de posturi de radio, am marit si aceasta colectie, astfel ca acum aveti de ales din zeci de posturi de radio pe care le puteti asculta gratis si nelimitat atat pe web cat si pe terminalele mobile. Cam tare, nu?

Deezer pentru Mac

Pentru cei nostalgici dupa Winamp, Deezer a lansat azi o aplicatie foarte misto pentru Mac. Acum poti sa-ti unesti colectia ta de muzica de pe calculator cu cea de pe Deezer printr-un simplu drag and drop. Partea si mai tare e ca ai acces apoi la intreaga colectie de oriunde te-ai afla.

Momentan Deezer pentru Mac e in varianta beta si poate fi testata aici (trebuie sa ai cont Deezer Premium+ si Mac OS de la 10.8 in sus).

[divider2]

Mai multe detalii gasiti si pe blogul Deezer pe care mai scriu din cand in cand.

V-am convins sa va faceti cont pe Deezer? Aplicatia o puteti downloada de mai jos.

*momentan noile functii Flow si Playlist Radio sunt disponibile doar pe Android si iOS. O sa urmeze cat de curand si un update pentru Windows Phone.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.