refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Vama a inaugurat club LIVE din Bucuresti (foto)

Vineri seara am fost in club LIVE (fostul Jukebox, Why Not?, Escape, Becker Brau, etc.) la primul concert sustinut in clubul de pe Turturelelor nr. 11 sub aceasta denumire.

Cei care l-au inaugurat au fost baietii de la Vama, pe care nu-i mai vazusem acolo de prin 2009. In deschidere a cantat Tavi Clonda Band, o trupa care nu suna rau deloc si de la care astept mai multe piese proprii si mai putine cover-uri.

Vama @ club LIVE-1

De Vama, numai de bine. Mi-era dor de un concert de-al lor, mai ales ca nu-i mai vazusem de anul trecut de la Sala Palatului si trebuia sa bifez cat mai repede primul concert cu ei de pe 2014.

Au avut un program mai scurt decat de obicei, cantand fara pauza de 15 minute cu care eram obisnuiti. Chiar si-asa, cei prezenti s-au simtit bine si-au dansat si cantat intregul concert.

Vama @ club LIVE-7

Legat de club LIVE, nu pot spune ca am observat mari schimbari fata de cum arata inainte, dar sper ca odata cu  noua conducere sa avem parte de cat mai multe concerte aici.

Va las acum cu poze realizate de mine de la cele doua concerte.

Tavi Clonda Band

Vama

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.