adidas a prezentat noul echipament al Echipei Nationale de fotbal a Romaniei

Echipa Nationala de fotbal a Romaniei are incepand de astazi un nou tip de echipament marca adidas. Acesta va fi purtat in premiera de catre tricolori in meciul de miercuri seara in compania reprezentativei Argentinei.

Prezentarea a avut loc la National Arena, acolo unde va avea loc partida de pe 5 martie, intr-un cadru usor restrans, alaturi de jucatorii nationalei, Eduard Massier, Managing Director in cadrul adidas Group, precum si reprezentantii presei.

Noul echipament Adidas al Nationalei de Fotbal a Romaniei-6

Imi place cum arata noul echipament si ma bucur ca am revenit la acel galben celebru cu care ne-am facut remarcati in ’94, ’98 si 2000. Asta e culoarea care reprezinta cel mai bine Nationala de Fotbal a Romaniei.

Imi place ca au introdus si albastrul ceva mai vizibil pe tricou, astfel ca pe langa celebrele dungi rosii verticale de pe maneci, acum avem si o dunga albastra orizontala.

Noul echipament Adidas al Nationalei de Fotbal a Romaniei-5 Noul echipament Adidas al Nationalei de Fotbal a Romaniei-8

Echipamentul de rezerva este de culoare rosie cu dungi galbene verticale si va fi folosit pentru meciurile din deplasare.

Noul echipament adidas FRF va fi disponibil in toate magazinele adidas din tara si va avea preturi cuprinse intre 137 lei si 182 lei.

Noul echipament Adidas al Nationalei de Fotbal a Romaniei-9 Noul echipament Adidas al Nationalei de Fotbal a Romaniei-11

Sper ca noile echipamente sa le poarte noroc baietilor in campania de calificare la Europeanul din 2016. Momentan au avut noroc doar la tragerea la sorti, unde au dat de niste adversari cat de cat usori.

Ramane de vazut acum daca vor reusi sa se califice. Pana atunci, sunt curios daca Messi o sa vrea sa faca schimb de tricouri cu vreun jucator roman pentru a avea si el un exemplar din noul echipament.

Noul echipament Adidas al Nationalei de Fotbal a Romaniei-1 Noul echipament Adidas al Nationalei de Fotbal a Romaniei-2 Noul echipament Adidas al Nationalei de Fotbal a Romaniei-3 Noul echipament Adidas al Nationalei de Fotbal a Romaniei-7

La evenimentul de lansare de azi a fost prezent si Ilie Nastase, un sustinator constant al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei si totodata imaginea adidas de peste 40 de ani.

Nu stiu cum s-a nimerit sa ma asez langa el, dar am profitat de ocazie si mi-am facut un selfie cu el… Pai ce, numai Ellen DeGeneres poate?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.