refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Michael Winslow este foarte foarte talentat

Saptamana asta am fost in Hard Rock Cafe sa vad spectacolul lui Michael Winslow, supranumit “omul cu 10.000 de voci”. Cei mai multi dintre voi probabil il stiu pentru rolurile sale din seria Academia de Politie. 

El a mai jucat insa si in SpaceBalls, o parodie foarte amuzanta dupa Razboiul Stelelor, Aliens, Star Trek si Planeta Maimutelor, dar a fost si una din vocile montruletilor din seria Gremlins.

Michael Winslow -3

Michael Winslow este un om foarte talentat si un comedian desavarsit. Nu credeam ca cineva este in stare sa scoata astfel de sunete. Desigur, am mai auzit beatboxeri sau chiar imitatori de voci, dar sa asculti sunete de chitara din gura unei pesoane, parca este prea mult.

Ei bine, Winslow nu doar ca a reusit sa-l imite de Jimmy Hendrix, ci a reusit sa imite chiar si sunetele scoase de celebra sa chitara. Asta pe langa sunete banale ca cel al bipaitului de la casele de marcat din supermarketuri sau bipaitul din avion atunci cand pasagerii trebuie sa-si cupleze/decupleze centura de siguranta.  M-au impresionat si sunetele sale de kung-fu, atunci cand a parodiat un film cu Bruce Lee.

Michael Winslow -7

Pe langa sunetele pe care le scoate pe gura, Michael Winslow este si un bun stand-up comedian si a reusit sa ne tina cu gura pana la urechi intregul show.

Cu ocazia asta as vrea sa-i felicit pe cei de la LiveHouse Comedy care fac o treaba foarte buna aducand in Romania astfel de artisti. Anul trecut au fost show-urile lui Eddie Izzard si Pablo Francisco de la Sala Palatului, pe cel din urma avand si eu ocazia sa-l vad live, si Dylan Moran de la Cinema Scala, iar anul acesta i-au avut ca invitati pe Sean Savoi (cel care a vorbit in deschiderea lui Pablo Francisco) in Club 99 si pe Michael Winslow in Hard Rock Cafe.

Chiar sunt curios ce ne pregatesc in perioada urmatoare…  . Pana atunci va las cu o serie de poze de la spectacolul lui Winslow.

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.