Harlem Globetrotters revin la Bucuresti pe 21 aprilie 2014

Peste aproape o luna vom avea ocazia sa-i revedem la Bucuresti pe “magicienii baschetului”. Celebra echipa Harlem Globetrotters va face din nou o demonstratie de maiestrie intr-un show cu totul nou, pe 21 Aprilie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Harlem Globetrotters - Bucuresti 2014

Eu i-am ratat si in 2007, si in 2008 si in 2010, dar de data asta mi-am propus sa fiu prezent la spectacolul lor. Am auzit ca stiu sa tina publicul in priza, oferind doze consistente de comedie si un amestec unic de jonglerii cu mingea, dribbling-uri incredibile, aruncari la cos spectaculoase.

Nu vor lipsi din program nici celebrele lor slam-dunk-uri.

Harlem Globetrotters este o echipa de baschet demonstrativa, care a devenit celebra pentru spectacolul de pe teren. Echipa a fost infiintata de Abe Saperstein in 1926 la Chicago, Illinois.

Numele Harlem provine de la cartierul newyorkez cu acelasi nume, celebru pentru comunitatea afroamericana. De la infiintare si pana in prezent, echipa a jucat pe 25.000 de partide demonstrative in 120 tari. [sursa]

Biletele se gasesc in reteaua eventim si au preturi cuprinse intre 75 de lei si 214 lei. Daca vreti sa mergeti sa-i vedeti va recomand sa va cumparati bilete din timp.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.