Cupa Mondiala a ajuns la Bucuresti!

Ieri a fost se pare o zi fotbalistica pentru mine. Daca dimineata am avut ocazia sa iau parte la evenimentul de lansare a noului echipament adidas al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei, pe seara am fost la cativa centimetri de trofeul Cupei Mondiale FIFA 2014.

Acesta a ajuns in Romania ieri ca parte a turneului global organizat de Coca-Cola, unul din cei mai vechi parteneri FIFA si totodata sponsori ai turneului final. Acest turneu a inceput anul trecut, cu  o ceremonie oficiala la Rio de Janeiro, iar pana la startul editiei de anul acesta a Campionatului Mondial, va parcurge mai mult de 148.000 de kilometri trecand prin 90 de tari.

World Cup in Romania-4

Trofeul va fi insotit de Christian Karembeu, campion mondial cu Franta in 1998, in calitate de ambasador FIFA. Ambasadorul  pentru Romania al acestui eveniment este Ilie Dumitrescu, participant de 3 ori consecutiv la Campionatul Mondial.

Cupa Mondiala se afla in Romania doar in perioada 3-5 martie, iar primii care au avut ocazia sa joace “cu cupa pe masa” au fost cei care au jucat primul meci al celei de-a treia editii a Cupei Coca-Cola, o competitie intre liceele din intreaga tara.

World Cup in Romania-5

Trofeul Cupei Mondiale FIFA  va fi expus maine, 5 martie, intre orele 10:00 – 20:30, la Baneasa Shopping City, acolo unde puteti admira trofeul si va puteti fotografia cu el. Din pacate nu-l veti si putea atinge pentru ca numai cei care l-au castigat in trecut “au voie” sa faca asta.

De asemenea, trofeul va ajunge si la National Arena, cu ocazia meciului amical dintre Romania si Argentina, la care o sa fiu si eu prezent.

World Cup in Romania-7

[divider2]

Eu zic sa profitati de ocazie si sa dati maine o fuga pana la Baneasa Shopping City…

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.