refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Un concert bizar…

Saptamana trecuta am avut ocazia sa experimentez un tip de eveniment un pic mai diferit fata de cele la care merg in general. Se intampla intr-o duminica, in Club Control, undeva dupa pranz.

Acolo ne asteptau baietii de la Les Elephants Bizarres cu ciorba de potroace din partea casei, ca sa ne revenim dupa bauta de cu o seara inainte.

Les Elephant Bizarres @ Control Club-34

In plus, am urmarit si proiectia filmului “Medalia de Onoare”, in care Victor Rebengiuc joaca excelent rolul unui veteran de razboi care primeste o medalie aniversara cu ocazia implinirii a 50 de ani de la finalul celui de-al doilea Razboi Mondial.

Apoi, pe la aproximativ 4:20 a inceput si concertul propriu-zis al celor de la Les Elephants Bizarres. Un pic bizar as spune, pentru ca de obicei concertele prin cluburi incep dupa ora 20:00.

Les Elephant Bizarres @ Control Club-23

Nu a parut insa sa deranjeze pe nimeni acest lucru, iar Sala Berlin din Control a fost suficient de plina cat sa avem o atmosfera misto la concert. Elefantii ne-au cantat piese de pe primul lor album, “Hello!”, dar si piese lansate in ultimii ani, precum “Smile”, “Nu ma opri”, sau cel mai recent single “In culori” sau pe scurt “piesa cu Marcel”.

Acestea vor fi cel mai probabil incluse pe urmatorul lor album care este programat sa apara in aceasta primavara. O sa vorbim insa despre asta intr-un articol viitor.

Les Elephant Bizarres @ Control Club-20

Pe scena si-au facut aparitia si cativa invitati speciali din gasca Divan Production. Bogdan la cobza si Andrei la clape au venit cu un pic de groove in peisaj care a sunat foarte bine.

Una din piesele cantate de ei, impreuna cu Stefan Matei, solistul de la Les Elephants Bizarres, se numeste Balaur si suna cam asa:

Mie mi-a placut cum le-a iesit piesa asta si astept si alte piese din partea lor. Pana atunci insa va las cu fotografii de la concertul de reveneala de saptamana trecuta.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.