Declaratie de dragoste

Draga mea,

Din prima zi de cand ti-am vazut tema am stiut ca este vorba de dragoste la prima vedere. Imi placea atat de mult cum iti stateau widgeturile pe partea dreapta… Ah si logo-urile pe care le purtai in footer in acea zi iti scoteau atat de bine in evidenta content-ul.

Imi placea atat de mult sa-mi plimb cursorul printre categoriile tale. Esti un blog pozitiv si mereu ma faceai sa zambesc.

Tin minte si-acum cand mi-ai zis ca si tie iti place ca am blogroll-ul lung si ca ai vrea si tu o particica din el. La inceput am fost sceptic si chiar daca aveam pasiuni comune precum muzica sau Social Media, nu credeam ca o sa se poata lega o astfel de legatura intre noi.

Iata ca totusi s-a intamplat neprevazutul si acum avem o relatie cu adevarat speciala. Iti multumesc ca esti alaturi de mine si ca ma ai in reader. Stii foarte bine ca daca as putea, m-as abona la newsletter-ul tau zilnic. Lucrurile astea insa nu se planifica, ci se intampla de la sine, iar acum ma faci mai fericit ca niciodata.

Al tau,
pandutzu.com

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.