5 ani de twitter

Azi am primit o  notificare cum ca s-au implinit 5 ani de cand mi-am facut contul de twitter. Se intampla intr-adevar pe 11 februarie 2009, cand online-ul arata cu mult mai diferit fata de cum arata acum.

hi5-ul inca era la putere in Romania, eu inca nu aveam cont de Facebook, iar atmosfera de pe twitter era fix ce aveam nevoie la momentul acela. Imi facusem cont pe twitter pentru ca voiam sa particip la prima editie de Twestival.

twitter

A fost una din cele mai bune decizii pe care le-am luat atunci pentru ca am avut ocazia sa cunosc foarte multi oameni cu care acum sunt inca prieten si care m-au ajutat sa ma dezvolt atat din punct de vedere personal, cat si profesional.

Pe vremea aia erau multi oameni misto pe twitter si tin minte ca citeam fiecare tweet postat de cei pe care ii urmaream. Erau in fiecare seara discutii pe diverse teme sau chiar si mici experimente sociale.

Postam destul de des, facand comparatie cu momentul de fata. Am fost foarte activ pana prin 2011, cand am inceput sa ma indepartez de aceasta retea sociala. Mai intru insa din cand in cand si mai dau cateva reply-uri pe ici colo.

Din pacate la noi n-a prins atat de mult aceasta retea sociala, iar in afara de momentele cand e la televizor Vocea Romaniei sau Romanii au Talent sau vreun meci important, nu prea mai e activitate.

N-o sa-mi inchid contul, dar o sa incerc anul acesta sa fiu un pic mai activ decat am fost in ultimii 2 ani. Am adunat din 2009 si pana acum 5708 de followers (care nu stiu exact de ce ma urmaresc :)) ), 36.885 de tweeturi si am ramas la un numar relativ constant de 780 de urmariti.

Sa vedem cum o sa evolueze twitter in urmatorii ani..

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.