Skrillex, Rudimental si Dub FX la Exit Festival 2014!

Se pare ca e perioada in care mai toate festivalurile de muzica ce vor avea loc in vara asta incep sa ne ademeneasca cu primele trupe confirmate. Iata ca azi a venit randul celor de la EXIT Festival, din Serbia, proaspat premiati la European Festival Awards 2013 cu premiul “Best Major Festival”.

Anul acesta EXIT Festival (10-13 iulie 2014) se uneste cu Sea Dance Festival (15-17 iulie) si se transforma in EXIT Adventure, ceea ce inseamna o saptamana intreaga de distractie, atat in Serbia, in Novi Sad, cat si in Muntenegru, pe una dintre cele mai frumoase plaje din Marea Adriatica, Jaz Beach, situata in apropiere de centrul istoric al orasului Budva.

exit-adventure

Desigur, puteti alege sa mergeti doar la unul din cele doua festivaluri, sau puteti alege sa va distrati o saptamana intreaga. Acesta este doar un nou pachet pus la dispozitie de organizatori, care ofera de asemenea si posibilitatea de transfer de la un festival la celalalt.

Primele nume pentru EXIT Festival au fost anuntate in aceasta seara, iar acestea sunt Skrillex, Rudimental, Dub FX si KOVEN. Deja se anunta un line-up interesant, iar din experienta anilor trecuti, sunt convins ca pe lista se vor adauga alte nume mari, mai ales daca e sa luam in considerare si line-up-ul pentru Sea Dance.

[divider2]

Biletele pentru EXIT Festival s-au pus deja in vanzare, iar un abonament de 3 zile costa doar 289 lei. Pentru EXIT Adventure, pretul pachetului e de 336 lei si include abonamente la ambele festivaluri. Pentru camping la EXIT Festival mai trebuie sa scoateti din buzunar inca 129 lei, iar pentru camping la Sea Dance Festival tot 129 lei.

Pentru cei care nu vin cu masina personala, sunt insa mai avantajoase pachetele de calatorie oferite de organizatori, care includ transfer de la aeroport (Belgrad sau Timisoara) pana la festival si inapoi sau care includ de asemenea si transportul pana in Muntenegru si inapoi pentru cei care aleg EXIT Adventure.

Exit Adventure - pachet

Biletele se gasesc pe myticket.ro, iar pentru pachetele speciale va recomand exittrip.org. Eu zic ca suna bine o astfel de aventura si e foarte posibil ca anul acesta sa ajung si eu acolo. O sa va tin la curent cu noutatile despre EXIT Festival si EXIT Adventure.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.