Despre hitRECord si awesomeness-ul lui Joseph Gordon-Levitt

Pe Joseph Gordon-Levitt l-am indragit inca de cand l-am vazut in 500 Days of Summer, unul din filmele mele preferate. De-atunci l-am tot urmarit in diverse filme si scurt metraje. Cei mai “batrani” e posibil sa-l stiti din serialul “A treia planeta de la Soare” sau din “10 things I hate about you”, iar cei mai tineri cu siguranta l-ati vazut “Inception”, “G.I. Joe”, “Premium Rush” sau “The Dark Knight Rises”.

Este considerat un “triple-threat actor” pentru ca pe langa abititatile sale de actor, Joseph este si un bun cantaret si dansator. Astazi insa o sa va vorbesc despre un proiect de-al sau care este foarte foarte misto. Este vorba de hitRECord.org, o platforma online care reuneste mii de artisti din intreaga lume pentru a crea chestii colaborative.

hitRECord Joseph Gordon-Levitt

Pentru ca everything is a remix, pe hitRECord fie ca urci un filmulet, o melodie, un desen, o animatie sau doar niste versuri, acestea pot deveni sursa de inspiratie pentru alti artisti, iar in final se poate sa iasa ceva uber awesome. De asemenea, si tu ai acces la lucrarile celorlalti asa ca si tu poti fi inspirat de-acolo.

Proiectul a luat nastere in 2005, atunci cand Joe si fratele sau Dan Gordon-Levitt, au pus bazele acestuia initial ca loc unde sa-si expuna ei diversele scurt-metraje sau productii pentru a primi feedback din partea celorlalti. In 2010 lucurile au devenit serioase, iar hitRECord s-a transformat intr-o casa de productie.

Diferenta fata de alte case de productii este ca ei lucreaza cu oricine si oricine poate lucra cu ei. In prezent au peste 80.000 de colaboratori care zilnic uploadeaza mii de lucrari. Unele dintre ele s-au transformat in scurt-metraje care au fost proiectate la festivalul Sundance Film Festival (ex. Mademoiselle Noir), altele s-au transformat in carti (The Tiny Book of Tiny Stories), sau albume de muzica (le gasiti pe Deezer), iar mai nou, au si un show de televiziune.

Partea si mai misto este ca tu, ca artist, poti fi recompensat daca pentru realizarea unor proiecte care aduc bani au fost folosite lucrarile tale. Totul se imparte 50/50 intre casa de productie, adica ei, si colaboratori, adica voi. Pentru show-ul TV, lucrurile stau un pic mai diferit, dar va explica Joseph in filmuletul de mai jos.

hitRECord on TV a avut premiera aseara, insa primul episod a fost deja urcat pe Youtube de cateva saptamani. M-am tot tinut sa vi-l arat si voua, dar am vrut sa ma documentez un pic inainte sa vi-l prezint pe blog.

Dureaza putin peste 20 de minute, iar la final o sa intelegeti cam ce inseamna hitRECord si cat de awesome este tot acest proiect. Enjoy:

Sper ca v-a placut. Eu unul abia astept sa apara si celelalte 7 episoade (vor fi 8 in total). Pana atunci, daca va place sa desenati, sa cantati sau sa scrieti versuri sau scenarii sau daca va pricepeti la editare video si alte nebunii, va invit pe hitRECord.org.

Chiar m-as bucura sa aud peste ceva timp ca unii dintre voi au reusit sa creeze chestii misto care s-au dovedit de succes.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.