Ce filme am vazut in ianuarie

Daca tot a fost o perioada mai relaxanta in ultima luna am profitat de ocazie si am vazut destul de multe filme, fie la cinema, fie de la “magazinele online de inchiriat filme si seriale”.

Si pentru ca unele dintre ele mi-au placut, iar altele m-au lasat un pic rece, am zis sa va zic si voua doua trei vorbe despre fiecare, poate sunteti in cautare de un film misto si nu stiti ce sa vedeti sau poate vreti sa evitati sa va pierdeti vremea cu un film de cacao.

Her - 2013

Her

Cel mai bun film pe care l-am vazut anul acesta. Povestea e originala, dar in acelasi timp foarte distrurbing. E despre un tip care se indragosteste de un sistem de operare din viitor. Ce-i drept e greu sa nu te indragostesti de vocea lui Scarlett Johansson. Nu va zic mai multe pentru ca o sa va stric placerea vizionarii filmului.

Are premiera in cinematografele de la noi pe 6 februarie. Eu o sa merg sa-l mai vad o data.

Frozen

L-am vazut la Grand Cinema Digiplex chiar in prima zi a anului si s-a dovedit o alegere inspirata. Animatia e foarte bine realizata, povestea e simpatica, iar coloana sonora e chiar misto. Se potriveste pentru vremea de afara.

12-Years-a-Slave

12 Years a Slave

Asta a fost un film destul de dur, iar avand in vedere subiectul, era de asteptat sa primeasca atatea nominalizari la Oscar. Totusi povestea e un pic cam aiurea, pentru ca se axeaza pe faptul ca un nene a fost ca fost rapit si vandut ca sclav si ca ce mult a suferit el in astia 12 ani de sclavie, da’ de ceilalti sclavi nu mai zice nimeni nimic…

Seven Psychopaths

Pe asta l-am revazut pentru a fost foarte tare. Colin Farrell, Woody Harrelson, Christopher Walken si o poveste atat de tampita incat e foarte amuzanta.

about time

About Time

Filmul asta merge pe tema calatoritului in timp, dar fara dramatisme foarte mari gen The Butterfly Effect sau The Time Machine. E o poveste simpatica de dragoste, de la regizorul filmului The Notebook. De vazut in 2.

The Croods

O alta animatie foarte simpatica. Are foarte multe faze amuzante, iar povestea din spate e chiar interesanta.

Safe Haven

O drama romantica care ma asteptam sa aiba un alt final. A fost insa simpatic si merge asa de weekend.

Gravity

Gravity

L-a laudat prea multa lume ca sa nu-l vad si eu. Efecte misto, poveste care te tine cu sufletul la gura si un George Clooney pe care ar fi vrut sa-l vad mai mult in acest film.

How I Live Now

Ideea din spatele filmului a fost misto, dar scenariul a lasat un pic de dorit. Avem insa o poveste de dragoste inedita, un drum initiatic care transforma o pustoaica frustrata care e in lumea ei, intr-o supravietuitoare pe timp de razboi si multa drama.

rush

Rush

Filmul urmareste rivalitatea dintre Niki Lauda si James Hunt, doi piloti de Formula 1 foarte celebri. De remarcat faptul ca cel care a facut casting-ul a facut o treaba excelenta pentru ca actorii seama extrem de mult cu personajele reale. Mi-a redat apetitul pentru Formula 1.

Monsters University

Ramasesem restant cu acest film de animatie care a aparut anul trecut. este vorba de un prequel pentru Monsters Inc. si ne prezinta povestea de dinainte ca Mike si Sully sa se angajeze la Compania Monstrilor.

the wolf of wall street - poster

The Wolf of Wall Street

Leo DiCaprio merita un Oscar pentru rolul din acest film. Chiar daca a fost lung, eu nu m-am plictisit deloc si am urmarit cu interes fiecare scena. Un film care iti da impresia ca si tu poti fi milionar…

This is the End

Asta e cel mai prost film din lista asta si chiar nu va recomand sa-l vedeti. Eu m-am uitat la el sperand ca Emma Watson o sa apara mai mult de 4 cadre. In rest e plin de actori misto, care isi joaca propriile roluri: James Franco, Seth Rogen, Jonan Hill si multi altii.

Povestea este groaznica, glume proaste si o groaza de scene care n-au niciun sens. Actorii s-au distrat mult la filmari.

[divider2]

Cam astea au fost filmele pe care le-am vazut eu in ianuarie. In alta ordine de idei, dupa ce anul trecut am vazut si eu pentru prima data Firends de la cap la coada, anul asta am zis sa incerc sa fac acelasi lucru si cu Married with Children, sau pe romaneste Familia Bundy.

Ceva recomandari pentru luna februarie aveti pentru mine?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.