Ne echipam si noi cum trebuie iarna asta?

Pentru ca deja iarna isi intra in drepturi si in unele zone ale tarii deja zapada s-a asternut pe partii, vin si eu cu un apel catre toti cei care vor schia sau se vor da cu placa anul acesta: echipati-va fratilor corespunzator.

Recunosc ca si eu am facut greseala la inceput sa ma dau pe partie imbracat in blugi si cu o ditamai geaca de iarna. Pe langa faptul ca a fost extrem de incomod, mi-au mai ingetat si toate cele pentru ca la cat de tofolog eram eu atunci va dati seama ca am cazut de multe ori. Ulterior mi-am dat si eu seama ca un echipament complet de schi sau snowboard poate face o mare diferenta.

Gasca Vesela la Straja

In primul rand poti sa controlezi mult mai usor si in caz de pericol poti sa reactionezi mult mai repede si mult mai usor, iar in al doilea rand, te simti si tu mai liber pentru ca te poti misca in voie. Nu mai zic aici de schiuri sau placa propriu-zisa care nu trebuie sa fie avariate in niciun fel atunci cand alegeti sa va dati pe partie.

Eu am inchiriat pana acum de fiecare data echipament, dar atunci cand mi-a fost oferit unul defect l-am refuzat politicos si am cerut sa fie schimbat. Acelasi lucru vi-l recomand si voua pentru ca evitati astfel sa fiti un pericol atat pentru voi cat si pentru ceilalti. Ati vazut si voi ce-a patit Huidu, si el avea si casca.

Stiu ca sunt destul de scumpicele echipamentele, dar credeti-ma ca investitia merita cu varf si indesat, mai ales ca te tin cel putin 2-3 sezoane. Eu m-am echipat complet acum doua ierni si acum abia astept sa ajung iar sus in varf de munte. Iarna asta ma dau cu placa!

[divider2]

Rexona - iarna

Daca inca n-ati reusit sa va echipati si voi, am sa vin acum in ajutorul vostru pentru ca o sa va povestesc de promotia celor de la Rexona care ofera prin tragere la sorti 20 de carduri INTERSPORT in valoare de 2.225 ron fiecare (valabile 6 luni de la data emiterii) pentru echipamente si accesorii pentru sporturi de iarna.

Tot ce trebuie tu sa faci este sa cumperi orice deodorant antiperspirant Rexona Woman sau Rexona Men (spray, stick sau roll-on) cu eticheta promotionala “Rexona iti daruieste iarna care ti se potriveste” si sa trimiti codul promotional unic de pe ambalaj prin SMS la 1735 sau sa te inscrii online, pana pe 31 decembrie

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.