In pielea unui super-erou

Anul acesta am avut ocazia de doua ori sa ma costumez intr-un super-erou. Daca prin februarie, la Scoala de Iarna PRIME am fost o tentativa nereusita de Spider-man, weekend-ul trecut am decis sa merg pe ceva mai serios si m-am deghizat V (forVendetta).

Mi-a placut foarte mult povestea si evident si filmul V for Vendetta si imi doream de mult un astfel de costum si mai ales o masca reprezentand chipul lui Guy Fawkes (dinainte sa devina cool odata cu Anonymus si protestele anti A.C.T.A.).

V, Femeia invizibila, Storm si Rogue #superheroespartyV, Femeia invizibila, Storm si Rogue

De ce am facut asta? Pentru ca am fost la deja traditionalul #wintertweetmeet, care anul acesta s-a transformat in #SuperHeroesParty asa ca pe langa distractia obisnuita, am avut ocazia acum sa fim super-eroi pentru o noapte.

N-am salvat noi lumea, dar cu siguranta ne-am simtit bine, mai ales ca am avut alaturi de noi adevaratii super-eroi ai weekendu-lui: Absolut si Heineken.

#superheroesparty

Au fost fel de fel de costume, dar dupa parerea mea, cel mai tare super-erou a fost Vio pentru ca el a fost “Bar-man” si ne-a oferit cateva cocktailuri foarte foarte creative.

Mi-au placut foarte mult costumul lui Bogdan care alaturi de prietena sa Andra s-au deghizat in Hell Boy si Hell Girl. De asemenea puncte bonus si pentru Bogdan “Lanterna verde”, cel care de 4 ani ne strange din toate colturile tarii pentru un weekend de pomina.

Hell Boy si Hell Girl #superheroesparty

A fost un weekend frumos in care ne-am simtit excelent si care mi-a adus aminte de o poveste mai veche pe care-am postat-o pe blogul meu, in care super-eroul am fost chiar eu.

Va las acum cu cateva poze realizate de Adrian “Robin Hood” Holerga pentru FotografiiEvenimente.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.