refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Anneke @ The Silver Church Club (recenzie & poze)

Acum 2 saptamani a avut loc in The Silver Church Club unul din cele mai misto concerte ale acestui sfarsit de an.

Din pacate eu n-am putut sa merg s-o vad live pe  Anneke Van Giersbergendar din fericire am avut pe cineva care a fost si care a vrut sa ne impartaseasca impresiile ei despre acest concert.

Anneke @ The Silver Church Club

Este vorba de prietena mea Andra Truta, o mare fana a artistei de origine olandeza. Iata ce ne spune ea:

[divider2]

Un cantec de pe cel mai recent album “Drive” a atras atentia in mod deosebit si anume Mental Jungle. Aceasta compozitie/piesa imbina influentele sunetelor asiatice/arabice cu un amalgam de instrumente traditionale si extraculturale ce au facut ascultarea acestei melodii mai antrenanta.

Calitatea compozitiei noului album si-ar fi pierdut din putere daca reprezentatia live nu ar fi fost pe masura, superba. Jocul pe scena, actul artistic, interactiunea intre muzicieni au fost top-act, ambalate cu sentiment. S-a inregistrat astfel o schimbare reconfortanta de la natura sterila a muzicii moderne, la o comuniune pe scena care a putut transmite printr-un live de exceptie exact feelingul organic al noului album.

Anneke @ TSC

Anneke insasi este inzestrata cu o voce cu adevarat minunata si a fost capabila sa amestece puritatea sunetelor si ballsiness. Intocmai aceasta calitate sporeste impactul celor mai bune melodii si le salveaza pe cele mai putin bune de la mediocritate.

In general, melodiile interpretate in concertul din Silver Church au avut un sound catchy, bucurandu-ne de o muzicalitate si liricitate deosebite. Nu a fost un concert “greoi” plin de declaratii serioase, si asta nu este un lucru tocmai rau.

Anneke @ TSC 2013

 

Exista loc si pentru muzica serioasa, care abordeaza probleme stringente, dar exista, de asemenea, o nevoie de concerte care doar fac ascultatorul sa se simta bine , iar impresia de “unitate” pe care acesta ne-a transmis-o este exact ceea ce aveam nevoie intr-o frumoasa seara de miercuri, Anneke, insasi afirmand ca este “prima zapada pe care a vazut-o iarna aceasta”.

[divider2]

Ii multumesc Andrei pentru cuvintele frumoase si ca m-a facut sa regret un pic ca n-am fost si eu acolo. Va las acum cu cateva fotografii realizate de Ioana Luci:

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.