Top Menu

Se pare ca Virgil Iantu revine la prima sa dragoste, muzica, si ne va oferi in curand un album de swing cu piese romanesti reorchestrate pentru acest gen de muzica.

Virgil Iantu - swing album

Din ce-am inteles de la el de pe blog, cocheta cu aceasta idee inca de acum 3 ani, dar abia in ultimele 9 luni a reusit s-o puna si in practica. Orchestratia a fost scrisa de George Natsis, iar piesele au fost inregistrate in studioul lui Adrian Despot, un bun prieten al lui Iantu.

Azi s-a lansat primul single de pe acest album, o piesa superba de-a lui Nicu Alifantis, transformata de Virgil intr-una si mai frumoasa. Va invit sa ascultati “Ce bine ca esti”:

Dupa ce-am ascultat piesa de mai sus astept cu nerabdare lansarea albumului de swing semnat Virgil Iantu si, de ce nu, si un concert. Mi-ar placea ca pe acest album sa fie si o colaborare cu Horia Brenciu.

Ma bucur ca inca mai sunt artisti la noi in tara care fac intr-adevar muzica de calitate.

Despre autor

Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

1 Comment

  1. […] Acesta se numeste “Ieri si azi” si va fi lansat pe 28 februarie 2014. Eu unul abia astept acest album pentru ca dupa ce-am ascultat pe repeat albumul de swing al lui Robbie Williams, sunt curios sa vad cum suna si un album de swing romanesc. […]

Comentezi?

Close