Impreuna #construim o comunitate

Pentru al 3-lea an consecutiv o sa merg pe santierul Big Build alaturi de cei de la Habitat for Humanity Romania. De data asta nu mai #consturim case ci construim o comunitate.

Mai exact, in perioada 7-11 octombrie 2013 vom merge in satul Vizuresti, judetul Dambovita, la doar 25 de km de Bucuresti. Acolo vom construi o casa de cultura pentru tinerii din sat si vom reabilita o scoala, o gradinita si un dispensar. Vom ajuta asadar la cladirea unei comunitati.

Big Build 2013

Proiectul a inceput asadar de azi, iar eu ma voi alatura celor de pe santier joi, 10 octombrie alaturi de alti bloggeri pentru a ajuta la tot ce mai e de facut la Vizuresti.

Obiectivele Big Build 2013 sunt:

[list style=”green”]

    • Reabilitarea dispensarului din Vizuresti;
    • Construirea grupului sanitar al scolii si lucrari de renovare la scoala din Vizuresti unde invata 280 de elevi;
    • Termoizolarea exterioara a gradinitei unde vin zilnic 70 de micuti din comunitate;
    • Construirea unui spatiu pentru after-school si educatie non-formala, adresat atat elevilor, cat si adultilor din comunitate (o casuta de cultura de 70 de metri patrati);
    • Implicarea locuitorilor din comunitate in noul santier Habitat de la Vizuresti – in activitati de constructie;
    • Gazduirea unui total de peste 100 de voluntari zilnic si promovarea voluntariatului national individual prin constientizarea de catre public a valorii sprijinului acordat voluntar de membrii comunitatilor;
    • Promovarea implicarii mediului privat in actiuni de responsabilitate sociala.

[/list]

Trimite-ma pe santier!

Pentru ca Big Build-ul de anul asta m-a prins un pic ne pregatite, o sa am nevoie de ajutorul vostru.. Costurile deplasarii unui voluntar pe santierul BigBuild 2013 este de 200 de RON, bani care nu vor fi acoperiti de cei de la Habitat for Humanity.

Asadar, o sa am nevoie de voi ca sa ma trimiteti pe santier. Pentru a strange aceasta suma mi-am deschis un cont de donator pe BigBuild, acolo unde puteti dona bani pentru ca eu sa ajung pe santierul BigBuild 2013. 

Eu mi-am propus sa adun mai mult de 200 RON  pentru ca orice banut adunat in plus va fi investiti in comunitatea de la Vizuresti.

Mai multe detalii despre proiectul BigBuild 2013 gasiti aici

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.