Familia HTC One s-a intregit cu HTC One Max

Dupa ce saptamana trecuta m-am jucat cu HTC One si HTC One mini, iata ca azi am facut cunostinta si cu cel mai nou membru al familiei – HTC One Max.

In afara de ecranul mai mare de 5,9 inci, Max vine in plus cu o experienta imbunatatita prin interfata HTC Sense 5.5 si vine si cu un senzor si o functie de scanare a amprentei. Destul de util pentru cei care vor o deblocare simpla a telefonului.

HTC One max Glacial Silver 3V

In rest pastreaza cam aceleasi specificatii ca si HTC One, cu un procesor quad-core de 1,7 Ghz si dispune si de functiile  HTC BlinkFeed, HTC Zoe si Video Highlights (Montaje video), de camera foto HTC UltraPixel de 4MP si de sunetul excelent HTC BoomSound.

Despre ce stie camera de pe HTC One v-am povestit saptamana trecuta in urma workshop-ului foto sportiv.

HTC lanseaza primul dual-sim premium in Romania

Tot azi am aflat si de un alt membru al familiei HTC One, probabil un verisor mai indepartat. Acesta se numeste HTC One Dual SIM.

HTC One Dual SIM

Fata de versiunea normala, HTC One dual SIM dispune de slot microSD de max 64GB, iar capacul de spate este detasabil, insa nu si bateria. In rest, caracteristicile sunt aceleasi, performanta oferita de HTC One ramanand neschimbata.

Personal ma declar incantat de acest anunt, mai ales pentru ca in prezent folosesc tot un telefon Dual SIM si chiar voiam sa imi fac un upgrade cat de curand.

[divider2]

HTC One Max este programat sa ajunga pe piata din Romania in maxim 2 saptamani, iar HTC One Dual SIM undeva pe la sfarsitul lunii noiembrie. Asa ca daca vreti sa-mi faceti un cadou surpriza de Craciun, aveti de unde alege.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.