Ce artisti vin la Electric Castle Festival 2014

Azi au fost anuntate primele nume care vor canta anul viitor la Electric Castle Festival. De asemenea, s-au pus in vanzare si abonamentele early-bird la un pret special.

Prima editie a acestui festival s-a dovedit un adevarat succes, iar dupa parerea mea, Electric Castle a fost cel mai tare festival de muzica organizat in Romania in 2013. Mi-a placut tot, de la locatie si organizare pana la promovare si atmosfera de la fata locului.

Electric Castle 2014

Pentru editia 2014, Electric Castle devine – bigger, better, stronger. Se lungeste pe 4 zile, se adauga o scena noua, iar numarul artistilor care vor canta depaseste suta.

Primele nume confirmate sunt Wilkinson, Foreign Beggars, Oliver Koletzki si Dub Pistols. Cei din urma au facut o super atmosfera anul acesta si abia astept sa-i revad live. Mai multe detalii despre ei gasiti pe Urban.ro.

Abonamentele promotionale pentru editia 2014 au fost puse in vanzare de astazi la pretul de 135 de lei pentru toate cele patru zile de festival. Taxa de campare va fi de 30 de lei.

Promotia este valabila pana pe 20 decembrie, iar abonamentele se pot cumpara de pe eventim.ro, din reteaua Eventim, de la partenerii oficiali ai festivalului si cu ajutorul aplicatiei mobile Electric Castle (iOS si Android). Dupa aceasta data, abonamentele vor costa 250 lei.

Eu unul sunt foarte entuziasmat de aceste vesti si abia astept sa ajung din nou la castelul Banffy din Bontida. Editia de anul viitor va avea loc intre 19 si 22 iunie. 

Pana atunci, insa puteti sa-i votati la European Festival Awards pana pe 1 noiembrie. Ar fi foarte tare sa castige un premiu.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.