Surpriza Aylin

Acum ca mi-am mai facut un pic de timp de scris pe blog, cred ca ar fi cazul sa va povestesc cateceva despre concertul Aylin & The Lucky Charms la care am fost saptamana trecuta.

A fost un eveniment special pentru bloggeri, ce a avut loc in Jazz Book, un local foarte simpatic din Cotroceni. Imi doream de mult sa o ascult live pe Aylin pentru ca m-a cucerit inca de cand a lansat primul single – Cloud.

Aylin & The Lucky Charms-3

M-a bucurat tare mult atunci faptul ca a ales sa faca astfel de muzica si ca nu s-a intors pe piata muzicala romaneasca tot cu ceva in genul formatiei Pops din care a facut parte acum 10 ani. V-am povestiti aici ce s-a intamplat cu castigatoarele de la Alege A.S.I.A..

A facut o alegere foarte buna cand a ales sa lucreze cu cei de la Moonlight Breakfast pentru ca au dovedit in ultimii doi ani ca sunt foarte profesionisti si drept dovada pot sa produca si sa compuna piese si pentru alti artisti. Unul dintre ei este Aylin, pe care o vad ca un triple-threat – actrita – cantareata – dansatoare. Am vazut-o si la Dansez pentru tine si se descurca excelent.

Aylin & The Lucky Charms-1

Saptamana trecuta insa n-a mai fost atat de emotionata si a reusit sa ne incante cu muzica ei alaturi de The Lucky Charms, un band cu care cred ca este norocoasa ca lucreaza. Am ascultat piese de pe albumul ei de debut – Cloud – dar si cateva cover-uri de jazz dupa piese celebre.

Va recomand cu caldura un concert Aylin & The Lucky Charms daca aveti vreodata ocazia sa mergeti. Sunt convins ca n-o sa va para rau si ca o sa iesiti de-acolo cu o stare de bine, asa cum am facut si noi saptamana trecuta.

Aylin & The Lucky Charms-2

Pe Aylin o gasiti pe aylincadir.ro, pe pagina de Facebook si evident pe Youtube. Auditie placuta!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

  1. […] Charms, o trupa alcatuita din tineri instrumentisti de jazz. Despre Aylin am aflat mai multe de la Pandutzu care a fost de curand la un concert al ei si sunt curios sa o ascult […]

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.