Ne vedem la Media Music Awards 2013

Pe 19 septembrie va avea loc cea de-a doua editie a Media Music Awards, cele mai mediatizate si mai transparente premii muzicale de la noi din tara.

Evenimentul va avea loc in Piata Mare din Sibiu, pastrand aceeasi locatie ca anul trecut. In 2012 am facut live facebook-ing pe pagina Urban.ro si ma ofticam un pic ca nu eram si eu acolo.

Mi-a placut cum a reactionat publicul si dat fiind faptul ca la editia de anul trecut s-au lansat foarte multe piese pe care le-am tot ascultat in ultimul an la radio si mi-am zis ca nu vreau sa ratez editia asta pentru ca vreau sa ascult live in premiera urmatoarele hituri romanesti.

Sunt curios ce piese noi vor lansa cei mai populari artisti de la noi din tara si daca se vor dovedi hituri. De asemenea sunt curios cine o sa ia cele mai multe premii (in 2012 a fost Antonia cu 4 premii). Eu pariez pe Vama pentru ca a rupt vara asta cu “Perfect fara tine”

La Media Music Awards 2013 vor urca pe scena Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project.

Biletele pentru MMA 2013 s-au pus deja in vanzare si au pretul promotional de 20 de lei. Acestea pot fi procurate online din reteaua Myticket.ro si Eventim.ro, precum si din magazinele Orange Shop, Domo si Germanos. In ziua evenimentului, pretul va fi de 30 de lei.

Media Music Awards este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.