refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Sziget Festival incepe sa prinda culoare – #romanilasziget

Am trecut peste reacomodarea cu Insula Libertatii si am explorat aproape fiecare coltisor al ei. Asa cum ziceam si ieri, aici n-ai cum sa te plictisesti, iar diversitatea lucrurilor “de facut” de aici este foarte mare.

Anul acesta, mai mult ca in anii precedenti, festivalul este foarte colorat. Tema de anul acesta le permite sa fie foarte creativi si cum organizatorii ne-au aratat de fiecare data ca au imaginatie, de data asta s-au intrecut pe sine.

Dupa 2 ani de curiozitati, ieri am intrat pentru prima data in Luminarium, un balon gigantic, cu mai multe incaperi, luminate in culori. Un spectacol vizual foarte misto si un loc de relaxare foarte racoros. De incercat daca ajungeti la Sziget.

Au inceput sa iasa deja pe strazi cei de la Street Theatre si cred ca in seara asta vom merge sa le vedem si spectacolul. Pana acum am vazut ca au si mini-show-uri deasupra turnului de control de la Main-Stage.

Incepand de azi incepe festivalul propriu-zis si incep concertele adevarate pe la toate scenele de pe insula. Astazi avem la Main-Stage incepand cu ora 16:00, pe Alex Clare, Skunk Anasie, Die Artze si Nick Cave and the Bad Seeds. Oferta e generoasa si la celelalte scene, iar printre cei care vor concerta se numara Flogging Molly, Dubioza Kolektiv (i-am vazut recent la Padina Fest), Chase and Status (au fost anul asta la B’estfest), Feed Me DJ Set (au bagat bine la Electric Castle) si multi altii.

Pentru cei care nu sunt aici (stiu, imi pare rau pentru voi), puteti urmari concertele de la Sziget Festival 2013 online pe ustream.tv/simple-sziget2013.

Pana atunci va las cu pozele din ziua 0 realizate cu Canon 600D. What you SZI is what you GET!

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.