refreshOAuth2Token got the following response:
{ "error": "invalid_grant", "error_description": "Bad Request" }using refreshToken 1/1IBXP6v4HEaYj8-MxvP-YEFKSUMHjhLbRKWjDs2sVTwMEudVrK5jSpoR30zcRFq6

Romanii se aduna sub steag, din nou, la Sziget – #romanilasziget

Ieri a fost prima zi de festival pe Insula Libertatii si cu ocazia asta au inceput si concertele internationale pe scenele principale. Am scos pentru prima data steagul Romaniei “la produs” si am reusit sa ne adunam aproximativ 20 de romani sub steag dupa concertul Nick Cave and the Bad Seeds.

Suntem destul de multi romani pe-aici, lucru care ma bucura, chiar daca nu toti sunt dornici de a interactiona si cu alti romani. Dupa intalnirea de aseara ne-am strans la un bar de pe insula si ne-am distrat pana in zori intr-o gasca destul de numeroasa.

Printre highlight-urile zilei de ieri de la Sziget se afla concertul Skunk Anasie. Solista trupei, Deborah, este nebuna (in sensul bun). Are o energie si un chef de cantat de invidiat, iar interactiunea cu publicul este dusa uneori la extrem. Pe langa clasicele body surfing-uri sau chiar body walking-uri, la un moment dat a venit in mijlocul multimii si a cantat chiar de-acolo.

Prima petrecere tematica de la Sziget Festival 2013 a insemnat 10.000 de baloane colorate pline cu heliu care si-au luat zborul in acelasi timp imediat dupa concertul Skunk Anasie. Efectul vizual a fost extrem de misto si toata lumea era foarte incantata.

Dupa Baloon Party m-am impartit in 3 pentru ca s-au nimerit in acelasi timp 4 concerte foarte tari: Dubioza Kolektiv, Die Artze, Flogging Molly si Chase and Status. Din pacate la cei din urma n-am mai ajuns pentru ca era prea departe cortul in care mixau. I-am vazut oricum de curand la B’estfest, deci nu-mi pare chiar atat de rau.

Mi-as fi dorit insa sa stau mai mult la Flogging Molly si la Dubioza Kolectiv pentru ca sunt doua trupe care reusesc sa tina publicul in priza pe toata durata concertului. Zbantuiala balcanica versus zbantuiala irlandeza. Greu de ales.

Nenea Nicu Pestera a fost cam plictisitor si nu prea pe gustul meu. A “furat” cateva din miscarile lui Deborah si a stat si el foarte aproape de public, spre extazul celor din primele randuri.

Seara s-a incheiat pe la Afro Latino Stage si pe la cortul Yani Raki Roma Tent. Cel din urma este cortul cu muzica traditionala tiganeasca si este prentru prima data in ultimii 11 ani cand este sponsorizat. Yani Raki e un rachiu bunicel din Istanbul. N-avem asadar o scena romaneasca la Sziget, dar exista insa una cu muzica tiganeasca. Ca sa fie bine, sa nu fie rau.

Cam atat din ziua 1. Noua ne place tare mult aici si nu ne vine sa credem ca e deja joi…. Va las acum cu poze de ieri realizate cu Canon 600D. What you SZI is what you GET.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.