Let me sleep when september ends

Dupa o vara agitata pe la tot felul de festivaluri de muzica, iata ca nici toamna “nu am somn” pentru ca se anunta o luna septembrie extrem de agitata.

V-am mai zis ca am un fel de love-hate relationship cu aceasta luna, dar la cum se anunta lucrurile tind sa cred ca de data asta o sa-mi placa ce mi-a pregatit Rapciune.

Daca anul trecut pe 7 octombrie participam pentru prima data la o stafeta de alergat in cadrul Bucharest Maraton 2012, iata ca sambata viitoare, pe 7 septembrie, voi mai bifa o stafeta, de data asta in cadrul Triathlon Challenge Mamaia 2013. Il voi avea din nou coechipier pe Valy, care va fi responsabil cu partea de alergat (5 km). Eu voi fi pe bicicleta (16 km) si momentan ne cautam un inotator (750m) pentru a ne completa echipa.

M-am hotarat sa particip la Triathlon pentru ca imi plac astfel de provocari si pentru ca n-am mai facut asta niciodata. O sa incep cateva antrenamente zilele-astea ca sa fiu cat de cat in forma pentru ca spre rusinea mea, in ultima perioada n-am mai mers pe bicla. Plus ca e editie aniversara si sunt convins ca o sa fie foarte frumos la Mamaia weekend-ul viitor.

Intre 13 si 15 septembrie ma mut in celalalt capat al Romaniei, in Timisoara cu ocazia celei de-a 8-a editii a festivalului Plai. Am pus ochii de mult pe acest festival si am zis ca vreau sa-l bifez anul acesta, mai ales ca are si cateva nume frumoase pe line-up: Zaz si Patrice.

La Plai se intampla mai multe decat muzica asa ca sunt curios ce-au pregatit organizatorii anul acesta. Daca sunteti si voi curiosi, va invit sa participati la treasure-hunt-urile de bilete pe care le organizeaza zilele-aste. Gasiti detalii pe pagina lor de Facebook.


Pe 19 septembrie ajung la Sibiu pentru cea de-a doua editie a Media Music Awards, la care pot spune mandru ca sunt partener media. Este vorba de cele mai transparente premii muzicale care se dau pe bune, in functie de difuzarile pe radio si pe TV.

O sa va mai dai informatii despre acest eveniment in zilele ce urmeaza aici pe blog.

 

Finalul lunii ma prinde in Bucuresti pentru ca ultima vineri din septembrie (27 adica) vine inevitabil cu Webstock, un eveniment devenit deja traditional care  isi propune sa fie locul de intalnire al comunitatii online, unde vor fi aduse in prim plan subiecte actuale pentru industria comunicarii, de blogging si mobile.

S-a dat liberi la inscrieri si sper sa primesc si eu o invitatie anul acesta. In 2012 a fost foarte frumos.

In weekend facem miscare pentru ca organizez alaturi de Bogdan cea de-a patra editie e Cupei Bloggerilor la Fotbal. Meciurile vor avea loc pe 28 si 29 septembrie, iar pentru editia de anul asta v-am pregatit niste surprize foarte misto.

Pe 1 septembrie dam drumul la inscrieri asa ca daca esti blogger si iti place sa joci fotbal, te invit sa-ti faci echipa.

[divider2]

Asadar urmeaza o luna plina de evenimente pe parcursul careia o sa fac multi kilometri (atat de condus, cat si de biciclit si alergat) si care o sa-mi aduca cateva experiente inedite. O sa fiu cam obosit asa ca la inceput de octombrie o sa vreau sa dorm…

Voi ce faceti in septembrie?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.