Zilele Prieteniei Bergenbier ajung la Iasi (concurs)

Dupa Bucuresti si Ploiesti, iata ca a venit si randul celor din Iasi sa se bucure de Zilele Prieteniei Bregenbier cu doua zile de concerte tari.

Vino pe 20 si pe 21 iulie, la Palatul Culturii din Iasi, incepand cu ora 17:00, sa sarbatoresti alaturi de prieteni si trupele tale preferate.

Sambata vor canta Cargo, Vita de Vie, Mihai Margineanu, Partizan si Pinholes, iar duminica vor urca pe scena Parazitii, Alternosfera, Nightlosers, Niste Baieti si Rava.

Castiga una din cele doua invitatii in Golden Circle!

Daca si tie iti place sa te bucuri de concerte din primele randuri, atunci urmatorul concurs iti este dedicat pentru ca pun la bataie doua locuri in Golden Circle la Zilele Prieteniei Bergenbier, adica fix in fata scenei.

Pentru a intra in tragerea la sorti, tot ce trebuie sa faci este sa imi lasi un comentariu la acest articol in care sa-mi spui ce formatie sau artist ai vrea sa vezi live.

Concursul incepe acum si dureaza pana vineri, 19 iulie 2013, ora 20:00, atunci cand voi anunta si cei 2 castigatori. Acestia vor fi alesi prin random.org si vor fi contactati pe e-mail.

Mai multe detalii despre Zilele Prieteniei gasiti pe bergenbier.ro sau pe pagina de facebook Bergenbier.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

2 Comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.