Unde o sa fie #dropped Bogdan Dascalescu?

Urmaresc de ceva timp campaniile celor de la Heineken pentru ca m-au atrat tot timpul prin modul lor inovativ de a le realiza. Fie ca a fost vorba de un concert fals de muzica clasica intr-o zi de meci, fie ca au pus trofeul Ligii Campionilor intr-o camera de hotel, campaniile lor mi-au placut de fiecare data.

Cea mai recenta isparava a  lor n-are treaba cu fotbalul, ci mai degraba cu calatoriile. Pe scurt, au luat cativa oameni [doi pana acum – un spaniol si un grec] si i-au lasat in mijlocul pustietatii [in Alaska si in Cambodgia], iar acestia au avut de infruntat natura si alte pericole pentru a ajunge in siguranta la un aeroport. Gasiti imagini cu aventurile lor pe contul Heineken #dropped

Campania se numeste The Voyage si a ajuns si in Romania, iar in ultima luna cei de la Heineken au cautat Calatorul Legendar. Acesta s-a dovedit a fi nimeni altul decat Bogdan Dascalescu, un tip de care v-am mai zis ca e dus cu pluta si care anul trecut a facut autostopul pana in Norvegia pentru ca i s-a pus lui pata sa vada Aurora Boreala. Asta dupa ce cu un an inainte avea chef de o bere si a facut autostopul pana in Munchen la Oktoberfest.

Se pare ca anul asta nu isi mai planifica el calatoria si o sa plece intr-o aventura de neuitat. Azi s-a urcat in avion si nici el, nici noi nu stim inca unde o sa fie #dropped. Sunt convins insa ca o sa fie de neuitat si ca o sa se descurce in orice fel de conditii, indiferent de locul in care o sa ajunga.

A lansat pe blogul lui o provocare prin care ne intreaba unde credem noi ca a ajuns, iar cei care vor ghici, vor primi un suvenir din aceasta aventura. Eu am zis ca o sa fie intr-un loc extremely high [adica foaarte inalt] pentru ca pana acum ceilalti doi “norocosi” au ajuns in zone extremely cold [foarte reci], respectiv extremely humid [foarte umede].

Ramane de vazut daca am avut dreptate sau nu.

Heineken cauta si calatori legendari din Social Media

Pe langa campania de care v-am spus mai sus, Heineken Romania a lansat o provocare si pentru Calatorii Legedari din Social Media, care au ocazia sa castige un space training in Europa sau SUA.

Ca sa participi trebuie in primul rand sa ai un blog. Apoi, trebuie sa postezi un articol despre acest concurs prin care sa iti anunti intentia de a participa, sa-l share-uiesti pe pagina sau pe profilul sau de Facebook, iar apoi sa dai un mail la catalina@oxygenpr.ro sau la ruxandra@oxygenpr.ro cu linkul catre articol.

Apoi, o sa primesti tot pe e-mail cateva intrebari (cica nu sunt asa grele) prin care vor testa cunostintele tale despre calatorii. Ultimul pas este sa poesezi pe blog minim un articol despre cea mai aventuroasa calatorie pe care ai realizat-o, facand o asociere si cu spiritul campaniei Heineken “The Voyage”, respectiv episoadele “Dropped” si campania locala pentru bloggeri “Calatori legendari din Social Media”.

Regulamentul complet! 

Prin acest articol imi anunt si eu participarea la acest concurs, mai ales ca am cateva povesti interesante de pe la festivalurile de muzica la care-am participat sau de pe la road-trip-urile pe care le-am facut prin tara.

Fie ca cel mai legendar sa castige!

 

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.