Sziget Party in J’ai Bistrot

Au mai ramas 26 de zile pana la cea de-a 21-a editie a festivalului Sziget, iar pe 21 iulie 2013 va avea loc o petrecere speciala in gradina J’ai Bistrot din Bucuresti.

Incepand cu ora 19:00 vom dansa pe muzica pusa de Dj Alex (Anghel – Radio Guerilla – Cooperativa Urbana), vom manca gulas si ne vom distra in stilul Sziget Festival.

In plus, se pune la bataie si doua abonamente pentru tot festivalul (camping inclus). Cei de la Sziget Romania au inceput zilele-astea un concurs ce se va desfasura pe Facebook. Tot ce trebuie sa faci este sa urci pe wall-ul tau o poza cu tine la un festival (nu tre’ sa fie neaparat de la Sziget) si sa pui hastagurile #szigetfestival si #jaibistrot.

Concursul durează pana pe 20 iulie, iar numele celor 2 castigatori vor fi trase la sorti la party. Daca cel care va castiga nu va fi la petrecere, se va trage un alt nume.

Ma bucur ca se intampla si in Bucuresti un astfel de party pentru ca am vazut ca la cel de la Brasov lumea s-a distrat foarte bine. E un antrenament foarte bun inainte de festival.

Sziget Festival 2013 are loc in perioada 5-12 august, iar printre cei care vor canta se numara Blur, Mika, Franz Ferdinand, Parov Stelar, Chase & Status, David Guetta. Programul pe scene il gasiti aici.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.