Tu cand ai descoperit formatia URMA?

Pentru ca la concursul de saptamana asta am primit foarte multe raspunsuri interesante la intrebarea din titlu, am zis sa fac un articol inspirat de aceste raspunsuri. Cu ocazia asta va spun si care sunt cei doi castigatori ai cate unei invitatii duble la concertul Urma din aceasta seara din Silver Church.

Din ce-am observat eu, majoritatea au luat contact cu muzica acestei frumoase formatii in perioada 2007-2008, adica tot cam atunci cand i-am descoperit si eu. Daca pentru foarte multi prima piesa de la Urma a fost “Buy Me With a Coffee”, pentru mine prima piesa ascultata a fost “This time”, piesa pe care am primit-o de la o foarte buna prietena.

Pe la inceputul lui 2009 chiar postam aceasta melodie si spuneam ca imi pare rau ca s-au despartit si ca mi-as fi dorit sa merg si eu la un concert de-al lor. Soarta a facut ca in acelasi an trupa sa se reuneasca si am avut asadar sansa sa-i vad de foarte multe ori live de-atunci si pana in prezent.

A fost, daca nu ma insel, tot un concert in Silver Church in luna iunie a lui 2009, pe care evident ca nu l-am ratat. Pe mine personal m-au cucerit cu stilul lor aparte si cred ca fiecare dintre noi, fanii Urma, avem cel putin o amintire cu aceasta formatie. Eu n-am fost forumist ca George, dar de cand i-am descoperit le-am urmarit indeaproape fiecare miscare. Anul acesta au sarbatorit 10 ani de cariera si vor lansa in curand (sper) cel de-al patrulea album de studio – Lost End Found – sub forma unui album fotografic ce prezinta imagini surprinse de fotograful formatiei in toata aceasta aventura muzicala a lor.

Astept cu nerabdare concertul lor din aceasta seara, mai ales ca o sa fie un prilej bun de a ma “incalzi” pentru cele 3 zile de concerte care urmeaza la Electric Castle Festival.

Si pentru ca v-am promis ca va spun si cine a castigat invitatiile duble la concertul din Silver Church, ma tin de cuvant. Acestia sunt:

Cu mica observatie ca una din castigatoare este Anca (25), nu Anca Magraon pentru ca m-a trollat excel-ul cand scriam numele si pentru ca mai era o anca mai sus, cand am dat enter mi-a luat tot numele ei. Cele doua castigatoare vor fi contactate pe e-mail pentru a afla cum pot intra in posesia premiilor.

Va invit si pe voi sa urmariti povestile celor care s-au inscris la concurs si astept in continuare sa-mi spuneti cand ati descoperit voi formatia Urma.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.