Omul este masura tuturor lucrurilor…

  

  

 [divider2]

[column size=”1-6″]

 

[/column]

[column size=”4-5″]

[note color=”#e2ecf5″]

“Omul este măsura tuturor lucrurilor, a celor ce sunt

întrucât sunt și a celor ce nu sunt întrucât nu sunt”. 

[/note]
[/column]

[column size=”1-6″ last=”1″]
[/column]

Pentru ca fiecare om este alcatuit din masura tuturor lucrurilor care il inconjoara, a intamplarilor prin care trece si a lucrurilor care ii plac sau care il definesc am zis sa va prezint printr-un eseu fotografic cateva din lucrurile care ma reprezinta.

Am ales sa le prezint in 7 fotografii pe instagr.am care sa contina fiecare cate o parte a corpului [maini, picioare, cap, trunchi] care sa sublinieze cele mai importante 7 pasiuni ale mele.

 [divider2]

1. Fotografia

Imi place foarte mult sa fac fotografii, in special la concerte. Nu ma consider un fotograf profesionist, poate nici chiar amator. Inca invat si ma pot lauda cu cateva cadre chiar reusite…

2. Sofatul

Imi place sa conduc. Atat #fordutza cat si alte masini pe care le primesc in test-drive. Ma relaxeaza foarte mult, iar atunci cand ai o companie placuta, chiar nu mai conteaza destinatia.

3. Marea

Ador marea si rasariturile de pe plaja Marii Negre. Fie ca e in Vama Veche la Stuf pe ritm de Bolero, fie ca e in Mamaia sau in alta statiune, rasariturile de la mare sunt de fiecare data impresionante. De distractia din seara de dinainte de rasarit nu mai are rost sa zic nimic…

4. Concertele si festivalurile

Imi place muzica live si imi place sa o savurez acolo unde se intampla: la concerte si la festivalurile de muzica. In ultimii 7 ani am vazut live o groaza de trupe si artisti romani si straini. Nu i-am vazut inca pe toti cei pe care vreau sa-i vad live, dar sunt multumit ca am ajuns la Coldplay, Robbie Williams sau 30 Seconds to Mars.

5. Bicicleta

Atunci cand vremea e frumoasa, imi place sa merg pe bicicleta. Iti confera acea senzatie de libertate de care avem cu totii nevoie din cand in cand…

6. Transfagarasanul

Am mai spus-o si-o s-o mai spun de fiecare data cand am ocazia. Transfagarasanul este locul meu preferat din Romania. In ultimii 7 ani l-am vizitat cel putin o data. O s-o fac cu siguranta si in acest an.

7. Fotbalul

Imi place sa joc fotbal, sa merg la meciuri de fotbal (sa-mi sustin favoritii) si sa organizez competitii de fotbal (#cupabloggerilor, #bwinderby, #fotbaltweetmeet).

 [divider2]

Sunt de parere ca totul se intampla cu un motiv (everything happens for a reason) si ca fiecare intamplare prin care trecem, fiecare persoana pe care o intalnim si fiecare alegere pe care o facem  ne transforma pe noi ca oameni in ceea ce suntem.

Care sunt cele 7 lucruri care te definesc pe tine?

[box title=”Nota” color=”#f00″] Text înscris în concursul Arche – Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul BancpostCosmoteSamsung Galaxy S4FordF64,Booking GreeceIzvorul Cristalin [/box]

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.