David Beckham se retrage din activitate

David Beckham si-a anuntat retragerea din activitate la 38 de ani. Un jucator exceptional, singurul englez care a reusit sa castige titlul de campion in 4 tari diferite (Anglia, spania, SUA si cel mai recent Franta cu PSG).

Si-a inceput cariera la Manchester United, sub conducerea lui Sir Alex Ferguson (care s-a retras si el de curand) si a contribuit decisiv la dominatia trupei engleze din Premier League in anii 90 si inceputul anilor 2000 (6 titluri). A castigat Liga Campionilor in 1999 cu United, iar in 2003 s-a transferat in Spania, la Real Madrid. A jucat acolo pana in 2007,  timp in care a castigat titlul in Primera Division (2006-2007) si Supercupa Spaniei (2003).

S-a transferat apoi in Statele Unite ale Americii, la formatia LA Galaxy, acolo unde a castigat de doua ori Major Soccer League (2011 si 2012). In 2009 si 2010 a fost imprumutat la AC Milan, dar in Italia n-a reusit sa castige niciun trofeu. Anul acesta a jucat pentru Paris Saint-Germain, castigand titlul in Franta la sfarsitul acestui sezon.

Va las acum cu un interviu luat de un alt jucator emblematic – Zinedine Zidane pentru Canal Footbal Club.

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.