Ce facem weekend-ul asta?

Ma gandeam ca n-am mai scris de mult articole de genul asta, asa ca am zis sa reincep sa fac asta. Pentru ca urmeaza un nou weekend aglomerat, am zis sa va spun si voua pe unde ma plimb eu, ca poate va inspir si pe voi.

Sambata dimineata, la insistentele Cristinei particip la un treasure-hunt prin Bucuresti organizat de viajoa.ro. Inca nu stiu unde anume va avea loc toata “nebunia”, dar mi s-a parut o idee foarte misto si-am zis ca nu strica sa particip si eu.

Dupa alergat dupa comori ascunse, voi face o vizita celor de la Baneasa Shopping City pentru ca la ora 14:00 campionul mondial la Precizia Aterizării, Alexandru Nicolau, va încerca să aterizeze de la o altitudine de 3000m direct pe o moneda de 5 bani.

Aceste eveniment face parte din surprizele pe care organizatorii le-au pregatit in luna mai in “Orasul barbatilor”.

De la ora 16:00, in Parcul Herastrau (in Baraka mai exact) are loc lansarea noilor modele de biciclete Pegas. Un brand romanesc cu traditie ce merita sustinut. Vom putea vedea, pipaii si chiar testa noua generatie de Pegasuri. Se lasa cu party pana noaptea tarziu.

Tot in Herastrau si tot de la ora 16:00, va avea loc si un Picnic de factura nobila, sau mai bine zis un picnic caritabil pentru a ajuta la stragerea de fonduri necesare constructiei ”Casei Mihail”, un centru pilot de incluziune sociala pentru persoane cu dizabilitati, proiect al organizatiei Habitat for Humanity Romania (cei care sunt responsabili si de proiectul BigBuild).

Pe seara, cei care nu ajung la inaugurarea noului apartament al lui Popescu, pot merge la Noaptea Muzeelor. Eu nu sunt fanul acestor evenimente pentru ca e prea mare imbulzeala.. acum 4 ani am plecat direct la mare de la Noaptea Muzeelor.

Duminica ne relaxam caci dupa o asemenea zi.. e musai sa ne odihnim…

Voi ce planuri aveti weekend-ul asta?

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

1 Comment

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.