Noutati de la Canon: EOS 100 D, EOS 700 D si Academia Canon

Canon a lansat ieri in Romania cele mai noi modele de aparate foto din gama DSLR destinate incepatorilor intr-ale fotografiei: EOS 100 D si EOS 700 D. Cu ocazia asta a fost lansat si un nou obiectiv standard cu zoom: EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM.

Canon EOS 700D permite fotografiere continua la 5cps, vine cu un sistem de focalizare automata panoramica de tip incrucisat in 9 puncte si un ecran tactil Clear View LCD II cu unghi variabil.

Este aparatul potrivit pentru cei care vor sa isi dezvolte abilitatile fotografice.

Canon EOS 100D e cel mai mic si cel mai usor APS-C DSLR din lume  ce ofera o serie de functii simple si un ghid de utilizare integrat, potrivit pentru cei care doresc sa exploreze pentru prima data lumea fotografiei DSLR.

Am pus si eu un pic mana pe el si este intr-adevar foarte mic si intuitiv de folosit. Il vad ca pe un upgrade pentru cei care foloseau pana acum aparate foto-compacte si care vor sa treaca la urmatorul nivel: DSLR.

Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS STM este obiectivul standard cu zoom potrivit pentru cele doua noi camere foto datorita stabilizatorului optic de imagine, dar si a tehnologiei cu motor secvential (STM) care evita neclaritatile si ofera o focalizare lina, aproape fara zgomot, pentru realizarea clipurilor video.

Mai multe detalii tehnice despre cele trei produse lansate ieri, gasiti in comunicatul de presa de aici.

Academia Canon

Canon Romania impreuna cu Dan Besliu lanseaza Academia Canon, un curs introductiv de fotografie. Cu ocazia acestor cursuri, o noua serie de entuziasti va avea ocazia de a invata de la lectorul Dan Besliu secretele tehnologiei din spatele aparatelor de fotografiat si, vor beneficia astfel, de initiere in arta fotografica.

Cursurile, care vizeaza o cat mai buna intelegere a modului de utilizare a DSLR-urilor, se vor desfasura din doua in doua saptamani la Muzeul de Geologie (Sos. Kiseleff nr. 2). Sunt disponibile 25 de locuri pentru fiecare curs, acesta avand loc pe parcursul unei zile, iar inregistrarea se poate face pana in ziua precedenta desfasurarii acestuia (in limita locurilor disponibile).

Fiecare curs are doua sesiuni. Prima, de tehnica fotografica, va include o prezentare a aparatelor si obiectivelor Canon, notiuni despre expunere si detalii legate de imaginea digitala. In cea de-a doua sesiune se va discuta despre genuri fotografice, moduri de lucru, setarea aparatelor si va include sfaturi pentru realizarea diferitelor genuri fotografice (portret, peisaj, macro, eseu, sau fotoreportaj).

Canon Romania va pune la dispozitia participantilor atat echipamente, cat si accesorii Canon, pe care le vor putea testa pe durata intregului curs.

Participarea la cursurile Academiei Canon costa 300 de RON. Pasionatii de fotografie care au achizitionat un echipament sau accesoriu DSLR Canon incepand cu 1 iulie 2012 pana in prezent, beneficiaza de o reducere substantiala, urmand sa plateasca doar 50 de RON. Plata se face in ziua cursului.

Primul curs va avea loc pe 6 aprilie 2013, iar mai multe detalii despre inscrieri gasiti pe scoala-de-fotografie.ro

Alin Pandaru
Alin Pandaruhttps://pandutzu.com
Blogger din 2007, berbec, iubitor de muzica live, biciclist, maratonist cu acte-n regula, fotograf de concerte si, mai nou, daily vlogger!

Latest articles

Related articles

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.